A kormányközeli Heti Válasz szerint az Ernst and Young átvilágító cég jelentéstervezete alátámasztja a magyar Miniszterelnökség kifogásait a Norvég Civil Támogatási Alappal kapcsolatban.

A hetilap szerdán tett közzé a honlapján előzetest a csütörtökön utcára kerülő számából. Emlékeztetnek, hogy az ügyben a két szembenálló fél a Lázár János vezette Miniszterelnökség és a norvég forrás hazai terítését végző konzorcium (Ökotárs Alapítvány, Autonómia Alapítvány, Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány, Kárpátok Alapítvány).

A Heti Válasz a cikkéből elöljáróban annyit közölt: azt, hogy az Ökotárs-féle pénzosztás "roppant belterjes", először nem a magyar kormány tette szóvá.

A lap birtokába került a norvég pénzt közvetítő brüsszeli finanszírozási iroda által megbízott Ernst and Young cég jelentéstervezete, amely – mint írták – a 2008–2010-es időszakra vonatkozóan alátámasztja a Miniszterelnökség kifogásait. "S mivel az Ökotárs gyakorlata olyan maradt, amilyen volt (...), az Ernst and Young ítélete ma is érvényes" – állapítja meg a Heti Válasz.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Azért jó pénzért ők is mondanak mindent.
coyote3
Csak egy szokásos "apró" hazugság a heti választól. A jelentés nem erről szól :))))
pbalage
heti válasz :))))))
a világ legkorrektebb hírforrása :))))
Senara
Eddig csak Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálódót ... Ernst and Young honnan került elő ?
human
@coyote3: – Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?– A hír igaz – közli a jereváni rádió –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.