Még két évvel ezelőtt is egymillió feletti nézettséggel büszkélkedhetett a Napló. Hol első, hol második volt a nézettségi listákon, gyakran 50 százalék körüli közönségaránnyal.

Az Origo most arról ír, hogy pár napja csak 14 százalékot tudott elérni, június közepén pedig 12 százalék alá csúszott a 18-59-es célcsoportban is.

A Napló iszonyatosan magas nézettséget ért el az indulás után, noha Sváby András – aki kezdetben vezette a műsort – fantáziátlannak tartotta például a nevet. Azt mondja nem egy műsort másoltak le külföldről, hanem többet vegyítettek. Sváby úgy emlékszik, hogy a Dáridó és a Napló egymást előzgette a nézettségi listákon.

Noha 2010 óta az RTL-en futó Cobra 11 a legtöbb nézettségi versenyt megnyerte, a csatorna vezetése mégsem változtatott a stratégiáján. A TV2 kitartása magazinműsora mellett akár arra is utalhat, hogy a csatorna vezetősége fontosabbnak tartja a TV2 imázsához erősen kötődő Napló fenntartását, mint a nézettségi verseny kiélezését valamilyen vásárolt sikersorozattal vagy drága filmekkel, esetleg még drágább, saját gyártású show-műsorral – olvasható az Origo cikkében.

A külső szemlélőnek úgy tűnik, a Napló kezdeti és korábbi lendülete elveszőben van. Az egykor remek műhelyként emlegetett szerkesztőség kicserélődött, a témák már nem olyan erősek, így nem hozzák lázba a tévénézőket, akik könnyedén elcsábulnak egy mozifilm miatt például.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Gyomrom kifordul ettől a hatásvadász sapkás piócától...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Ha valami ennyire nem megy, márpedig ez egy hulladék műsor, ki kellene venni a programból
De legyünk őszinték nem ez az egy műsor miatt lett nagyon gyenge a TV2.
Kapásból sem tudok mondani 3 műsort, amit ezen a csatornán nézek
soljanka
Én azóta nem nézem mióta trutykó is vezeti.
Lehet, hogy velem van a baj, de bárkit elkapcsolok, aki sapkában ül be egy stúdióba...
szöszmösz
Gusztustalan , pozőr. Nyálas , jellegtelen ,gyenge , mitől lenne jobb a műsor?
A Tündik bündije
Ahol a sapkaragasztós Trutykónak meg az ótvar műsorának kell lennie a zászlóshajónak, ott már régen nagy a baj.

Megjegyzem, én már alapjáraton is rosszul vagyok a hatásvadász felvezetőktől, mint például amikor valaki síron túli hangon megszólal, hogy "egy ország szorított Petikéért" és eközben lassított, fekete-fehér bevágások jönnek a szenvedő alanyról, amik pont olyanok, mint mikor egy filmsulis gyerek először próbál egy vizsgára drámát forgatni...
Igazi Trebics
Én még arra is emlékszem, amikor Szilárd barátunk sírva könyörgött telefonon, mentse már ki valaki Eszékről, mert ott háború van és lőnek! A kis hős nagy orcával lement Eszékre "haditudósítani", mert azt hitte a háború az egy jó vicc!
pbalage
@A Tündik bündije: a dáridó se volt rossz:

Van nekem egy csíkos gatyám,
ráakasztom aaaa kuukacom...

nem is csodálom, hogy ennyi fideszes elmebeteg nevelkedett fel ezen a két műsoron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.