A Népszava információi szerint már tavaly ősszel megkeresték Orbánékat a lagzin eltűnt telefon miatt. Miután kiderült, hogy kellemetlen dolgok lehetnek rajta, akkor állították rá a rendőrséget az ügyre.

Egy pincér három hónapja tette közzé a blogján, hogy 2013 novemberében, két hónappal a kormányfő lányának esküvője után az eseményen dolgozóktól DNS-mintát vettek, hogy kiderüljön, ki lophatott el egy mobiltelefont a 300 fős vendégsereg egyik tagjától. A vendégeket nem háborgatták ilyesmivel – írta az érintett, Csókási László.

Megzsarolták Orbánékat?

A lap informátora szerint azért indulhatott be a nyomozás az eset után két hónappal, mert ahogyan az informátor fogalmazott – megtörténhetett a "kapcsolatfelvétel" a telefon új birtokosa, és korábbi tulajdonosa között, ami köznyelven zsarolást, kényszerítést jelent. Emiatt "repülhetett rá az ügyre" a gyilkossági főosztály.

Az ügyészség szerint nem hivatali visszaélés, hogy a rendőrség milliós költséggel, a kivételes esetekben bevethető DNS-vizsgálatokkal próbálta megtalálni azokat, akik Orbán Ráhel esküvőjén elloptak két mobiltelefont – írta korábban a hvg.hu. Így az erről szóló feljelentést visszadobták, és azt is indokoltnak találták, hogy a telefontolvajt a kiemelt bűnügyi egység próbálta elcsípni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csendes vasárnap délutáni sziesztát egy telefon csörgése zavarja meg.
Tíriritíririríí.
Tessék Orbán lakás.
Ön Mr. Orbán?
Az vagyok.
Na szeva vicctor, rég beszéltünk, kicsit sápadt a hangod.
Hát Don Vittorio Corleone vagyok Nápolyból. Ugye ismersz? Ülj le mert amit mondok utána úgyis leülsz. Itt van nálam egy telefónica benne érdekes, pikáns képek a jányról, tudod a legnagyobbról, a récsölről. Ha már erényöv nélkül engedted el a lányos buliba kicsit eleresztették magukat, tudod fiatalság mohóság.
Aztán úgy döntött itt a maffiacsalád hogy kicsit megzsarolunk téged. Hát bizony vicctor most építened kell Battonyától Nemesmedvesig minden rászoruló településnek egy stadiont mert az nem járja hogy neked van másoknak meg nincs. Pár napod van hogy elrendeld az országos stadionépítő projektet különben küldjük a fotókat a Borsnak. Értve vagyok?
Hát ennyit akartam vicctor, majd még beszélünk, csók a családnak. Pá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@Yoda69: tuti nem csak a lánybúcsú van rajta
coyote3
Még szerencse, hogy a zsírdisznó megtekintette a telefonon levő videókat és így tudta, hogy kell Putyint lerendezni...
csip-csop
most megint kitalàltak valamit! "megzsaroltàk" Ki a lo@ zsarolta volna meg ezeket a szemeteket. ezeket zsarolni nem lehet, csak szètverni a fejuket.
evacica
Ha a lánybúcsú van a telefonokon, akkor mi a probléma? Miért titok,az ahol jól nevelt, keresztény erkölcsös úrilányok szórakoznak? Mit és kit lehet ilyennel megzsarolni? Vagy nem ez van a telefon felvételein? akkor meg vessenek magukra, csak ne az adófizetők pénzén csinálják a felhajtást. Mikor hozzám betörtek, akkor nem volt ilyen nagy hajcihő,sőt egy hónap múlva közölték, hogy lezárták a nyomozást nem találták a tettest és kész. Pedig a károm nagyobb volt mint két mobil.
bence
@Tulipánfa: ! Amilyen a mosdó , legyen olyan a törölköző !
bakegya
@lajospapa: istenem,ha megtalálnák a mi három drótszamarunkat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.