A Gázai övezet izraeli "terrorbombázásának" leállításáért, "Palesztina szabadságáért" tüntetnek szerdán, Budapesten, a Magyarországon Élő Palesztinok Egyesületének szervezésében.

Körülbelül kétszázan gyűltek össze Budapesten, az Oktogonon, majd palesztin zászlókkal a Hősök terére indultak. A demonstrálók "szabadságot Palesztinának" és "vesszen Izrael" feliratokat tartottak magasba és skandáltak a levegőbe. A demonstrálók között feltűnt a Jobbik több politikusa, Dúró Dóra, Gyöngyösi Márton és Novák Előd is. Utóbbi a "gyermekgyilkosságok önvédelemből?" feliratú transzparenst emelte a magasba.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szóval ti szarházi Jobbikos tüntetők! Izrael most éppen azokat a Palesztín polgárokat védi meg- többek között- akiket a terroristák a háztetőkre zavarnak meghalni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libelle
A palesztin vezérek sosem fognak békét kötni. Amennyiben azt tennék fölöslegessé válnának. Igy nem lehetne a francia bankokban a hatalmas pénzeket az egyéni számlákra lapátolni. A háboru mindig ugy kezdödik, hogy Izrael visszavág. Bárhol a világon vannak arabok ott mindig van valamilyen terror.Szellemileg "lemaradt" nép., de nem is akar elöbbre lépni.
libelle
duro dorika pedig egy nagy turó dori. buta lény
Manhattan
@Omambijik: Ha ezt nekem szántad... Ne a zsidóktól féltsétek a palesztín népet, hanem a terroristáktól! Nem az izraeli katonák zavarják őket a fegyverraktárak tetejére, hanem a Hamasz vezérek. Szereted őket? Hát menj, segíts nekik pajzsként! Ugyanis, csak arra kellenél! Kérjed el a gyerekeiket, hogy elvigyétek biztonságos helyre. Meglepi lenne, nem adnák... Kellenek áldozatnak vagy terroristának! Nélkülük nem tudnának semmit tenni! Egy ember élete nem ugyanazt jelenti, mint nálunk. A palesztinok egy része retteg, de nem Izraeltől... Hogy hogyan kaphatott be egy bűnöző banda egy egész közösséget? Mi ne tudnánk ezt Magyarországon? Ugyan már... Ezekkel nem lehet és nem is szabad tárgyalni! Pontosan úgy kell elbánni velük, ahogy annak idején a német nácikkal, vagy a fanatikus japán katonákkal.
Manhattan
Izraelben a palesztin civilek lassan észbe kapnak és meglógnak sokan, dehogy mennek a háztetőkre. Persze van aki megy, a bandában való hite, vagy kényszer miatt. Viszi a gyerekét is.
Nem tudtok ti semmit szarházi tüntetők...A Hamasz 1381 rakétát lőtt ki Izraelre, július 8.-a óta, az napi 145 rakétát ( légiriadót jelent) Az izraeli lakosság meddig üldögéljen az óvóhelyeken? Hová fajul ez? Miért gondoljátok, hogy a terroristák megállnának Európa határánál? Miért hiszitek, hogy ti biztonságban vagytok?
Omambijik
@Manhattan: Neked szántam. Írhattál volna hülyét, tudatlant, esetleg finoman tájékozatlant, de te szarházit írtál. Ezért...

Egyébként a többiben igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.