Bennfentesek és a polgármesteri hivatal fejesei próbáltak önkormányzati bérlakáshoz jutni Zuglóban – írja a Blikk.

Az erről szóló előterjesztés elkészült, sőt meg is szavazták, ám végül az utolsó pillanatban visszakoztak. Így alig öt percen belül két egymásnak ellentmondó határozatot hozott egy pályázaton kívüli juttatásról a hivatal humán bizottsága június 17-i zárt ülésén – tudta meg a Blikk.

"Alig hittem a szememnek. Hárman a frissen létrejött lakásgazdálkodási osztály dolgozói közül próbáltak maguknak lakást kiutaltatni, de a másik két lakást is két dolgozó kapta volna" – mondta Várnai László független képviselő.

Az igazi haszna egy ilyen bérlakásnak leginkább az, hogy a bérlő néhány év elteltével a piaci ár töredékéért meg tudja venni a lakást. Utána pedig már szabadon pénzzé tehető a többmilliós értékű ingatlan – jegyzi meg a lap.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@verőce21: Szóval tényleg nem is volt rendszerváltás, csak gengszterváltás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@dömdödöm: Kösz. csak a kép miatt gondoltam!!!
Nil
ez más kerületekben is így van - nem a lakás nélküliek kapnak lakást hanem az önkori fejesei - van aki nem is egyet
Desischado
@nyanya001: Köszi a linért, drága Nyanya! Köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől, míg végigolvastam a cikkeket! Meddig ül még ez a banda a nyakunkon?! Már ezerrel rászolgáltak a tényleges életfogytiglanra!
pityuka
verőce az agyhalott fideszbirka megmagyarázta. Így volt ez az ávós világban is. Igaza van. Rövidesen itt van a modernkori ávósvilág, akkor minek hőbörögni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.