Orbán Viktor miniszterelnök mai beszédével nem a liberális demokráciának áldozott le, hanem magának a demokráciának – reagált az Együtt-PM Orbán tusványosi beszédére. A Fodor Gábor vezette Magyar Liberális Párt szerint Orbán Viktor ma megtagadta mindazt, amiért egykoron harcba szállt és politikai szerepet vállalt, megtagadta egykori önmagát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
B@lf@szok ! Nem megdöbbenni kell hanem összefogni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Megdöbbent az ellenzék?
Hát ha már összefogni nem tudnak... Legalább döbbenjenek meg! Máshoz úgysem értenek.
Desischado
Többek között azért is tartunk itt, mert ilyen szerencsétlen ellenzékünk van! Már régen keményen fel kellett volna lépni orbán ellen, de nekik csak az a fontos, hogy bent vannak a Parlamentben! Nekik meg van a jó megélhetésük! Tisztelet a kevés kivételnek!
coyote3
Minden jóérzésű embernek meg kellett döbbennie.
micfild
@Desischado: Teljes mértékig igazad van! Az ellenzék egyáltalán nem csinál semmit. Igazából még pofázni sem pofázik, csak néha elejt egy kis szösszenetet... DE nem csinál semmit.
Vasárnapiiskolás
@Desischado: A Gyevi bíróra gondolsz...!.?Más kivételt nem ismerek.
bakegya
@Dr. Felipe: vicctorunk a magyarok gázáját már kiépítette,nekünk csakkk annyi a dolgunk hogy dolgozzunk-és ha kiadja a parancsot harcoljunk -DE CSAKKK ÉRTE,A HAVERJAIIÉRT ÉS AZ ÜZLETTÁRSAIÉRT!!!-a többi meg nincs is.Hajrá Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.