Okádnom kell az egyenruhás náciktól, az új magyar nyilas párttól, aki tüntetéseket szervez a palesztinok mellett, holott én is tudom, ők is tudják, sőt minden épeszű ember tudja, hogy magasról tesznek ezek a férgek a meghalt palesztin civilekre, nem érdeklik őket a halálba bombázott gyerekek, ezek csak zsidózni akarnak és semmi mást. A hüllő agyakban összeállt, hogy Izrael egyenlő zsidóság, ez az egész krízis csak egy ürügy, hogy kifejezhessék minden gyűlöletüket. Kicsivel jobban gyűlölik a zsidókat, mint az arabokat. Nem sokkal, a „szép új világukba” ők sem férnének bele, de lenyelik, persze, ha lehet szabadon gyűlölni a zsidókat, ha végre taposhatják a Dávid csillagot, az minden pénzt megér. Okádnom kell tőlük, a hitlerfrizutájuktól, a nemvoltholokauszt tekintetüktől, a jeges hallgatásuktól, mialatt megöltek félmillió embert Szíriában. Okádnom kell. És okádnom kell azoktól a hüllő agyú magyar zsidóktól is, akik bármilyen kritikus hangot Izraellel szemben azonosítanak az...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: JAJMÁR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Én nem utálom a zsidókat. A Palesztinokat sem, az átlagpolgárt semmiképpen - a Hamász más tészta - és Izraelt sem. A háborút utálom ! Értelmetlen pusztítás... :(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Csizmás Kond: Az iskolai étkeztetés az ország egyik csődje!
Csizmás Kond
@miazavalami: ...csak hasonlításként hoztam fel. Nem azok kapják akiknek szól, hanem százezreket agyonfizetnek és ami marad abból főznelk. Így van ez a kárpótlással is.
miazavalami
@Csizmás Kond: Tök mindegy kik kapják, engem az bosszant hogy nekem kell fizetnem, holott akkor nem is éltem! Az pedig mégjobban bosszant hogy a mi országunk járt a legrosszabbul a vesztesek közt!
Csizmás Kond
@miazavalami: ...ne bosszankodj mert úgyis mindegy...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Ja! Tudom árt a szépségemnek...:-)
bakegya
A fenti párbeszéd amit lefolytattatok,nekem nagyon szimpatikus az alapkérdés tekintetében.
A cikk kemény de sajnos attól még igaz.Rettenetes egy szenvedő embert is látni,de gyermeket az borzalom-és ott ez mindennapos-ettől még én is rosszul vagyok,pedig a segítők oldalán ez tilos,ha helyzet van.(...és a miniszterelnökhelyettesünk éppen ebben a szituációban állítja példaként a zsidóállamot-erkölcstelen és hülyeség az időzítés vonatkozásában).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.