A Válasz.hu szerint bizonyítékot hordozó fotó került elő a hétvégi, tusnádfürdői, fotósok és Orbán sajtófőnöke közötti vitáról.

Az eset a hétvégén történt, amikor Tusnádfürdőn összezörrent Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke és két fotóriporter: Tóth Tibor, a Magyar Nemzet munkatársa, illetve a szervezők által felkért Haáz Sándor. A nyilvános kritika nem maradt el ezt követően, kialakult egy kommunikációs adok-kapok a Magyar Nemzet munkatársai és a hírhedt sajtófőnök között.

Bár Havasi állítása szerint rendelkezik egy videóval, ami egyértelműen az ő igazát bizonyítja, ez nem került eddig elő, viszont egy másik képfelvétel némi bizonyítékul szolgálhat – a Valasz.hu szerint.

Bizonyító erejű lehet az előkerült felvétel a tusnádfürdői pöcsözésről

A Válasz.hu riportere így vélekedik a képről: "A lökdösődés a miniszterelnök kezében tartott könyv felső sarkánál zajlik: a sajtószóvivő (narancssárga pólóban) elállja a fotósok (narancssárga póló és sötét szemüvegben: Haáz Sándor, világos sapkában, arca részben a könyv takarásában: Tóth Tibor) rálátását a több embernyi távolságban lévő miniszterelnökre. Havasi egyébként a Hír24-nek úgy nyilatkozott: a fotósok "ahogy szokás, elállták az utat". A képből világosan látszik, hogy nem ez történt, hiszen oldalt állnak, és – az interjú másik állításával ellentétben – a kocsiba sem akartak beülni."

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A viktorka biztos eldobott egy taknyos zsebkendőt és azt kereste hogy el tudja rakni a colás doboz és a többi relikvia mellé, és útban voltak az újságírók :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@Vasárnapiiskolás: Hát ha neki erre van gusztusa, bár én ebből a viktor pincsiből kinézem! De akkor fene a gusztusát, de jó gyomra van ehhez is meg máshoz is :-)))
Vasárnapiiskolás
@joopapa: Életeleme, mint a galacsinhajtónak a kula...
Desischado
Bunkó, modortalan, arrogáns, kis mocsodék. Kifelejtettem valamit?
mate03
@Desischado: Csodálkozol?Viktornak ilyen emberek kellenek!
Desischado
@dragonfly: @mate03: Köszike, és sajnos, én már semmin sem csodálkozom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.