„Valaki kiirtotta a magyar értelmiséget” – sóhajtott fel az egyik legeredetibb, és itt nem mellesleg, talán legszebben, legtisztábban, legszabatosabban fogalmazó magyar gondolkodó, és azonmód hozzátette: „Verje meg az isten!”. Én nem raknék ekkora terhet a teremtő vállára, de nagyon kíváncsi vagyok rá: ki irtotta ki a magyar létigét. A beszédből is, de az írásból is. Miért nem jó az, hogy van neki valamije? Miért csak úgy lehet azt mondani, hogy rendelkezik valamivel.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez így nem pontos, ugyanis nem valaki irtotta ki, hanem maga az újságíró használ olyan szavakat amit gép fordít idegenből, mert már nem ír hanem plagizál vagy másol, esetleg összeollóz. Akkor lehetne ráfogni valakire ha megjelenne valami hivatalos formában a kötelező használat...addig kérem tessenek helyesen magyarul fogalmazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.