Fidesz pribékek agyonképzett hada igyekszik még mindig tompítani a nemzet pocakos focihuszárának Bálványoson elhangzott mondatainak valóságát. Orbán Viktor azon a napon világosan megfogalmazta mit is jelent választási ígérete, miszerint folytatja az eddigi

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szerintem egyszeruen ki akarja rugatni Magyarorszagot az Uniobol. Igy o mentesul a felelosseg alol "szerinte", hogy kivezette az orszagot az EU-bol, masfelol teljesul regi vagy hogy totalis diktaturat epitsen ki putyin tamogatasaval.
Remelem az EU-nak lesz annyi esze, hogy csak a tamogatast fugessze fel, es vonja meg Magyarorszag szavazati jogat.
A zsirdisznot gazdasagilag kell megfojtani, barmennyire is fajdalmas lesz ez a nepnek.
A taho olyan mint egy verszivo pioca. Ha meg akarunk tole szabadulni, akkor el kell viselnunk nemi fajdalmat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Miről beszélünk megint és mi is? A tusványosi beszédről, meg hogy ez mit is jelent... meg mit is akar aki mondta, és hogy beteg-e? - mintha valami mellékes, idegen helyen történnének ezek, vagy valami sci-fi lenne, és próbálnánk megfejteni a végét. Mert a történetet nem mi írjuk, és mintha nem is lennénk szereplői... aztán meg időnként áldozatnak is képzeljük magunkat.
Pedig a bűnösök vagyunk, mert ez itt a valóság, és mindenki támogatja. Mo. sorsának alakítását odaadtuk.. van aki pénzért, van aki érdekből, vannak aki kényelemből. Még a legmegbocsájthatóbb a butaság, mert ők azt hiszik minden rendben.
Yoda69
@verőce21: Ocsi, te meg tanulj meg olvasni, mielott idejossz rontani a levegot.
JAJMÁR
A cikkhez: "Fidesz pribékek agyonképzett hada igyekszik még mindig tompítani a nemzet pocakos focihuszárának Bálványoson elhangzott mondatainak valóságát" - nem véletlen ez sem. Ez is meg van tervezve.
Abból gondolom, mert nem az magyarázza, aki mondta, mások magyarázzák, hogy ő mit akart mondani.
OV még interjút sem ad az az ügyben. Azt, hogy valójában mit is jelentenek a szavai, értelmezzék mások, ki-ki ízlése szerint. A "pribékek" szerepe megnyugtatni a háborgókat. A többinek meg ott áll a magabiztos, kinyilatkozó, megdönthetetlen, soha nem hibázó erő! Mire felébred az ország, minden szava megvalósul.
verőce21
@perfekt: (08:28) Érdekes amiket írsz, főleg a papírigazgatás. Ennyire nem csinálta régebben, de régen nem is látták el ennyi instrukcióval. Percre pontos beszédek, kiszámított időben bedobott adoma a közönség figyelmének ébrentartására, stb. A gyerekkori traumákat viszont mindenki viseli egy életen át...
Számomra a "nyelvmozgás" feltűnőbb, de egyszerű szájszárazság. A megnövekedett testsúly és testtömegindex, vércukor összefüggések.
Az Európa Parlamenti meghallgatásakor szabadkézből, kötetlenül elhangzott válaszai sokkal életszerűbbek voltak és megmutatták összeszedettségét is.

Jó hallani szakmai szemszögből is véleményt, nemcsak az elfogultak kántálását. (mert azok csak a mesék híg ködében botorkálók megbicsaklott logikája.) :)
perfekt
@verőce21: Lassan tudományos alapossággal véleményezünk:)) és azokon a pontokon, hol több ember azonos képeket láttat, az még igaz is lehet.Mindenképpen--nagyobb figyelmet szánnék ,ezeknek a jeleknek vizsgálatára--mert tüneti kezelések mellett, az eredendő elváltozások, felerősödhetnek--és kezelhetetlenné válnak.Jó szónok-- nem vitatom--de ma már csak azokon a helyeken ahol otthon érzi magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.