Augusztus 5-10. között tartják az erdélyi Borzonton a 10. EMI-tábort, amelynek résztvevői egyebek mellett az autonómia kérdését is megvitatják - közölte hétfőn Sorbán Attila Örs főszervező. A táborban a tervek szerint csütörtökön tart előadást Vona Gábor, a Jobbik elnöke is, akiről Victor Ponta román miniszterelnök korábban bejelentette, hogy elkezdődhet a nemkívánatos személlyé nyilvánításának a procedúrája, majd a román külügyminisztérium szóvivője annyit közölt, hogy büntetőjogi eljárás indult a Jobbik elnöke ellen a Székely Szabadság Napján Marosvásárhelyen történtek miatt. Sorbán Attila Örs ezzel kapcsolatosan azt mondta, úgy tudja, Vona Gábor nincs kitiltva Romániából, ezért várják a táborba.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez nagyon erdekes tabor lesz annak a fenyeben, hogy az ukrajnai helyzettel kapcsolatban ormanyunk kijelentette, hogy a karpataljan elo magyar nemzetiseguek erdekeben mindent meg fognak tenni,...Na, most akkor az osszes szakadar, szeparatista, lazado , terrorizmusra hajlamos egyen, plusz a magyar Jobbik odamegy Romaniaba, hogy 5 napig eszmet cserelhessen a "Hogy b@sszunk ki az anyaorszaggal?" cimu projektrol...

Ha en a roman miniszterelnok helyeben lennek, ugy dobnam ki oket Romaniabol, mint a macskat sz@rni! Kar, hogyha szemelykocsival erkeznek oda, akkor nem kell hataratlepes, csak ha repulovel...Talan akkor kiszurnek oket, de igy?...:o(((
moiszikf
@karma1: Ne légy elkeseredve! A magyar titkosszolgák időben szólni fognak a dákóromán kollégáknak. Vona és a Jobbik, számukra közös ellenség.
Vadlaci
@karma1: Igy igaz. Most aztán stresszelhetek, talán infarkktust is kapok a nagy bizonytalanságtól. Talán van legalább egy román, aki tud a kitiltásról. Ezek Eu ellenesek is. Nem lehetne egész Európából kitiltani őket Viktor és csapatával együtt?
karma1
@Vadlaci: De szep is lenne!!! Infarktust pedig ne kapjal, az egeszsegugyunk nincs a top-on, meg valami bajod lenne belole!...Inkabb vigyazz Magadra!..:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.