Miniszteri biztosként a közszolgálati életpálya kidolgozásának koordinálásáért is felel a jövőben Bakondi György, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának (BM OKF) vezetője.

Az erről szóló miniszteri utasítás szerint – amely a Hivatalos Értesítő legfrissebb számában jelent meg – Pintér Sándor belügyminiszter Bakondi György tűzoltó altábornagyot főigazgatói munkakörének ellátása mellett nevezte ki miniszteri biztossá.

Az utasítás szerint a miniszteri biztos feladata a közszolgálati életpálya kidolgozásával összefüggő feladatok végrehajtásának koordinálása, a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjai, a közszolgálati jogviszonyban állók és a Magyar Honvédség hivatásos állománya új életpályamodelljének összehangolásával kapcsolatos belügyminiszterre háruló koordinációs feladatok ellátása. Tevékenységét a személyügyi helyettes államtitkárral együttműködve, a belügyminiszter irányításával látja el.

Bakondi György miniszteri biztosi megbízatása legfeljebb hat hónapra, augusztus elsejétől 2015. január 31-éig szól – olvasható az utasításban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Ez az az agysebész, aki Orbán királyunkat kísérgette az árvíznél és nagy szakértelemmel megállapította az árvíz közepén állva, hogy árvíz az bizony: van?

De jó, veled is csak többen vagyunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Most ezen mi az érthetetlen? Nálunk az életpálya egy katasztrófa ! Az meg ő hozzá tartozik.
Mangu
Csak gratulálni tudok hozzá. Megfelelő embert megfelelő helyre a mottó alapján - "Hülyeséget csak még nagyobb hülyeséggel lehet überelni!"
Hofipisti
Bukott határőrtiszt, bukott ügyvéd, de mindenhez ért.
A tűzoltók most örülhetnek, hat hónapig kevesebbet oktatja őket tűzoltásból.
A mentősök, az árvizesek ugyancsak sokat tanulhattak tőle már eddig is.
Most majd megtapasztalhatják az életpályát, amit ez a csodalény kitalál.
Desischado
Csak! Mert megérdemli, hiszen fideszes nyalonc!
világlátó
Gyurikám ! Hát mivé lettél? Oda jutottál ahová azok jutnak, akikkel nem tudnak már mit tenni. Ez már látható volt különösen az árvíz idején.Sokszor szántalak, mert egyrészt takartad a miniszterelnököt, máskor meg a túlzott igyekezet bizony inkább visszatetszést váltott ki az emberekből.
Szerényebben, nagyobb alázattal, így is lehet a hazát szolgálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.