A néhány napja kiadott pályázati anyagokból az Index kinyomozta, hogy az ég kék, a fű zöld, a trafikokat pedig tetszés szerint osztogatták a bírálók.

Nem világos értékelési rendszer alapján bírálták el a pályázatok üzleti terveit, hanem gyakorlatilag hasraütés szerűen, így gyakorlatilag az sem kizárt, hogy egyáltalán nem szakmai döntések születtek a trafikjogok odaítélésekor.

A lap azt írja, találtak olyan indulót, akik három városban pályázott. Három különböző pályázatában szóról szóra ugyanazt az üzleti tervet adta be, csak a városok nevét cserélte ki a szövegben – ez egyébként szabályos volt. Mégis három teljesen különböző pontszámot kapott a bírálóktól, és egyikkel sem nyert koncessziót.

Az üzleti tervek értékelése tehát totálisan szubjektív volt, így egyértelműen kimondható, hogy a bírálóbizottság tetszés szerint osztogatta a trafikkoncessziókat – vonja le az Index a következtetést.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Erre adtatok felhatalmazást fidesznyikek...csak gratulálni tudok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Yoda69: Mutyi ez kérem!Még pedig mekkora!
magyarbakancs
Kétsége volt bárkinek abban ,hogy a Fideszes lakájok kapták a trafik nagy részét.
Azért volt a trafik mutyi kitalálva,hogy a rokkant ellátásból kikerülteknek legyen jövedelme.Kérdezném hány rokkant nyugdíjas van köztük?
Gondolom az egyik kezemen megszámolhatnám.

Kitalálták maguknak és a haveroknak.
Ilyen utálatos,mocskos kormánya ennek az országnak nem volt mint ami jelenleg regnál.
bakegya
Nálunk sincs jobb hír mint hogy a fidessnyaloncok és általuk belakott hivatalok alkamazottai saját vagyongyarapításukon kívül nem csakkk trafikolnak,de olyan hatalmas földbirtokokat markoltak ki a közös művelésbe tszövetkezetesített földvagyonból,hogy az ordít!!!-PRIVATIZÁCIÓT ERRE HASZNÁLTA FEL AZ ORBÁN-ÉS ÜGYNÖKEI ÉLEN A LÉVAIVAL...LÉTREHOZVA EZZEL A NARANCSBŐRÖSÖK GERÓFJAIT-ÉS RETIKÜLJEIT...
picike
akinek nincs pénze nem halad ez ilyen egyszerü
qxy
@karma1: vagy átugorjak? " műtős segédnek" innen nincs is messze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.