A Magyar Honvédség tényleg eladott pár T-72-est egy itthon bejegyzett cégnek, de azóta nincs hivatalos hír a harckocsikról. Az orosz külügyminisztérium szerint “a Kijevnek szánt, Magyarországról származó fegyverszállítmányok nyílt megsértését jelentik azoknak a kötelezettségeknek, amelyeket Budapest a hagyományos fegyverek exportja területén vállalt” Ezzel kommentálták pénteken, a Hídfő. Net internetes újság hírét. Az ITAR-TASZSZ hírügynökség által idézett külügyi kommentár szerint a magyar honvédelmi minisztérium valamilyen felhatalmazott ügynökségen keresztül Ukrajnának szállít állományában lévő páncélos technikát, egyebek között T-72-es harckocsikat. Az orosz külügyminisztériumban úgy vélik, hogy az Ukrajnába irányuló fegyverszállítmányok sértik az Európai Unió e kérdésben kialakított közös álláspontját, mivel az arra kötelezi az EU-tagországokat, hogy ne exportáljanak olyan termékeket, amelyek fegyveres konfliktusokat szíthatnak vagy mélyíthetnek el. Ennek az...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Lesz oka Putyinnak meglátogatni Orbánt a várban, igaz majd hoz magával ideiglenesen 200 000 katonaruhába öltöztetett havert is a jó buli kedvéért.
kukac50
Kell a pénz minden eladó! Orbán más országoknak az érdekeit képviseli,Magyarországot nem nézi semmibe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.