Az Első Magyar Chemtrail Művekben natúr, ízesített és paleolit csíkokat is gyártanak majd antigravitációs technológiával. Széles Gábor a hamarosan elkészülő, a rezsicsökkentést egészen a negatív számok tartományába taszító antigravitációs erőműve mellett újabb projektbe fogott. Az Első Magyar Chemtrail Művekben minden repülőgéptípushoz alkalmas chemtrail-csíkokat fognak gyártani ősi magyar recept alapján. „A chemtraileket már az ősmagyarok is ismerték, és egész Európában rettegtek a magyarok chemtrailjeitől, amiket hátulról spricceltek repülő lovakról, mivel a gravitációt már akkor ki tudták kapcsolni” - írta Széles Gábor egy Amanda Lear videót tartalmazó Facebook-posztban, csak mi kijavítottuk a helyesírási hibákat, és beleraktunk értelmes szavakat. A chemtraileket hordós kiszerelésben fogják árulni, különböző ízben, színben és mintában. „Egyelőre a nugátos, a puncs és a Dunakavics ízű tűnik a legjobbnak, de erről többet majd csak az Echo tévében mondok” -...

Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
a hozzászólásokból szemezgettem, ez pl egész jó:

"Nagyon komoly hiányt pótol ezzel most nemzetünk, hiszen végre büszkén, emelt fejjel köphetjük le az eddig importált kínai bálás chemtrail-t, amire rá voltunk fanyalodva. Ráadásul abból nem is volt nugátos, csak tutti-fruttis."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@almosd: Köszönöm, ezt teljesen kihagytam, az energia cellával, meg az antigravitációval együtt.Az összeset sci-fi tárgykörébe utaltam.
Az meg teljesen távol van tőlem!!!
joopapa
@almosd: Hú már alig várom, jól bekajálok belőle :-)))
almosd
@joopapa: ne légy falánk hadjál másnak is ,mert megárt mint a torkos csütőrtök :-)))
joopapa
@almosd: Miért limitált szériában gyártják csak? :-((( De azért Széles Gabi bácsinak hoznak majd az ufók, meg gondolom az agyát is vissza hozzák amit náluk felejtett legutóbb! Csak lehet egy aranyhalét kapja meg :-)))
almosd
@joopapa: nem limitált :-))) csak mindegyikből kell egy kis kóstoló :-))) az ízlelő bimbóinknak
almosd
@joopapa: afene rossz gombot nyomtam ,még tovább írtam volna :-))) . nos ,a jó ínyenc kicsi adagban kóstólgat hogy meg ne feküdje a gyomrát ez a pompás lakoma :-)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.