Ferenc pápa levélben üdvözölte a köztársasági elnököt és Magyarország minden állampolgárát az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Köztársasági Elnöki Hivatal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Csakkk hogy Magyarországnak több a nem szeretett,mint a szeretett állampolgára!-mi van már a nagy Úr-Isten Földi-helytartója is fidessnyik?!!!
m.macskosz
@bakegya:Én is azt szeretném Ferenc pápával közölni, hogy az "Excellenciás úr" is sáros abban, hogy az ország számára ez az ünnep nem olyan nagy ünnep, mivel sok, sőt túl sok szeretett állampolgára számára nem adatik meg, hogy ünnepi hangulatban ünnepi étkekhez jusson!
Tudjuk, hogy ez protokoll, de én ezért is vagyok többek közt klérus ellenes.
m.macskosz
@m.macskosz: Azt tetszik-e tudni, kedves Ferenc, hogy a nagyon keresztény államfő úgy sunnyogott Csepelre cigány/roma emlékházat avatni, hogy emberek ezrei nem tudtak róla,
hogy jön, hova, minek, meddig és egyáltalán miért terelik el a buszokat, autókat...
Tetszik tudni, kedves Ferenc, protokoll ide, protokoll oda, ha ön valóban olyan jó ember,
szólhatna a magyar kormánynak, hogy a viselkedésük nem keresztényi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.