Szent István napja, Magyarország születésnapja, a magyar állam megszületésének szimbolikus dátuma az építkezésről szól – jelentette ki Lázár János szerdán Hódmezővásárhelyen.

E nap jelképe a keresztény világban elfoglalt évszázados helyünknek és szerepünknek, az európai közösséghez való történelmi jussunknak – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a hódmezővásárhelyi önkormányzat ünnepségén.

Szent István öröksége a következő évekre kettős feladatot szab számunkra: befelé a magyar állam megújítását, kifelé önállóságunk és nagykorúságunk képviseletét – hangsúlyozta a politikus.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Mikor munkához hasonló szinonimát említenek a fityeszes komisszárok, akkor következik valami nagy lenyúlás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Minden mellék gondolat nélkül azt kívánom, legyen úgy!
Fradigege
Ne keverd bele Vajkot a hazaárulásodba, Jancsi!
Tulipánfa
Számomra Lázár teljesen hiteltelen. Nem is értem, hogy van képe a nyilvánosság előtt komolykodni. Hiszen az emberek joggal hívják lenyúlós Lézer Jánosnak, aki az embert ingóságai értéke alapján becsüli. Az ő kiválasztása posztjára, főnökét is minősíti.
kkalman
Hogy nem nyílt meg alatta a föld, szégyenében.
Desischado
Ennek nincs szégyenérzete, azt sem tudja, mi az! Elég nagy gyalázat, hogy ő szövegel ilyen dologról!
bakegya
Akkor most adja ki az én történelmi jussomat is-visszamenőlegesen 1718-ig,(III.Károly)aztán meneküljön,mert úgy szabadságharcoltatom seggbe az összes felkapaszkodott bűnöző fidess-földbirtokos-és politikai felforgató bandájával együtt,hogy az összes hulladéklerakó kevés lesz az eltakarításukra-mehetnek a Nagyputyinhoz menedékjogot kérni!-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.