Az Átlátszó azt írja, ingyen repültek a Gripenek a Fradi stadionavatóján, a kiképzési feladat részeként.

A Honvédelmi Minisztérium a lap megkeresésére azt válaszolta, a Ferencvárosi Torna Club kereste meg őket azzal a kéréssel, hogy Gripenek is vegyenek részt az augusztus 10-i stadionavatáson.

A repülésről bérleti szerződést nem kötöttek, a gépek bérlése ugyanis nem lehetséges. Mint írták: "a kiképzési feladat végrehajtásához szükséges költségeken túl – amely az éves tervezett repülési órák kereteiben van – semmilyen többletkiadást nem jelentett a Magyar Honvédségnek, így nincs is olyan költség, amelyet az FTC-nek meg kellene térítenie. Mindössze annyi történt, hogy felszálltak a repülőgépek kiképzési feladat teljesítésére, amelynek része volt az FTC stadionja fölötti átrepülés is.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Születésnapomra én is megkeresem a Honvédelmi Minisztériumot, hogy vegyenek részt a Gripenek e számomra jeles eseményen. Szerződés nélkül, a kiképzési feladatként.

Pár ezer ehhez hasonló kéréssel el kellene árasztani a Honvédelmi Minisztériumot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Grippeneket pár éve augusztus 20-án láttam Budapest felett. Akkor az hogyis volt? Mi volt a kiképzés célja? Biztos, hogy elegendő volt a gyakorlás? Elég gyenge teljesítményt nyújtottak. Rendszeresen kellene Budapest egén járőrözni a Magyar Nemzet biztonsága érdekében! Igaz hende törpe?! Számomra a neved is kisbetű, annyira pici vagy. Vagy neked nem olyan fontos a biztonságunk?! Hazudsz, te kis genyó!
F_Viktor
@Fradigege: Augusztus 20. egy nemzeti (brrr...) ünnep, még érthető, hogy tesznek félre kiképzési pénzből.
De egy "nem közpénzből" épült stadion avatója már egészen más tészta...
Desischado
@Mobil123: Isten éltessen, és hosszú, boldog életet kívánok, még nagyon sokáig!
Desischado
Egyébként én is kérelmezni fogom, majd jövőre, de a nyakam rá, hogy le se sz@rnak! Még hogy gyakorlat, a fenét! Hazudsz, hende!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.