Amikor Nyugatról kap kritikát a magyar kormány, felháborodottan vág vissza. Amikor Oroszország keveri egy álhír alapján fegyverszállítási ügybe, sehol nincs a harciasság. Pedig ha valami, akkor ez magyar érdek. Oroszország pedig látja ezt, és tudja, hogy szórakozhat Magyarországgal.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
Azért azt nem kell elfelejteni ,hogy mivel már nincs magánnyugdíj 3000milliárdja életbevágóan kell az a 3000milliárd kölcsön azért,hogy tudjon miből kölcsön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Skizofrén egy ország. Vannak a jobb és baloldali statisztikák, gazdasági mutatók, történelem, de a kettő véletlenül sem találkozik. De egy háborús helyzetben érdemes tisztázni az egy valóságot. Én még nem vagyok biztos, hogy tudjuk, hiszen az ukránoknak adtunk már el jó pénzért orosz gázt, ami nem tetszett a nagymedvének.
karma1
@F_Viktor: 22.28-ra: Latod, a manyup 3000 milliardjanak 3 ev kellett, hogy a v@lagara verjenek... Az orosz 3000 milliard kolcson meg gyorsabban fog elfolyni, nem adok en nekik 10 evet erre,. de a jovokep valoban ilyen sotet: dudva fogja benoni az egesz leborult vallalkozast, ez nem ketseges... Es putyin sincs belebetonozva az elnoki szekbe, ki tudja, ki fogja ot kovetni?
mate03
@coni: Télire javaslom a parapetek,helyet a csikó kályhát!Már ahol még van kémény!
Desischado
Én nem tudom mi lesz még itt, ha hagyják ezt az elmebeteg őrültet még tovább garázdálkodni! Romlásba viszi és elpusztítja az országot!
whatthefuck
Szerintem orsós nem véletlenül sodródik egyre közelebb Putyinhoz. Talán kapott egy ígéretet, ha jó szolga lesz, akkor hatalomban tartja ameddig csak akarja? Esetleg ha össznépileg elkezdenénk háborogni a viktátor ellen és már a seggnyalói is csak lapítanak, akkor majd jönnek a tankok? Nekem egyre gyanúsabb.
Cukkini
Maximális tiszteletem. Hisz szeretem a magyarokat, azokat az embereket, állatokat, akik sokat segítenek egymáson.
Illegális rímeim legálisak? Vagy állítsak még rajtuk, hogy normálisabbak legyenek? Mi a véleményetek, kedves emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.