A kivitelezőknek legalábbis ennyi napjuk van még, hogy befejezzék a Várkert újbóli felújítását, mivel a kormányzati határozatban augusztus 29-e szerepel céldátumként.

A tavaszi, választásokat megelőző grandiózus átadón még az az ígéret hangzott el, hogy lesznek új villamos és hajóállomások is a közelben, de a 4 nap múlva bezárt Várkert egyelőre továbbra sem kapott ilyeneket.

A Hír24 riportja szerint a környéken élőket nagyon feszültté tette a felújítás, amelynek befejezése várhatóan sok előnnyel jár majd. Egyrészt CBA már biztos lesz a műemlékben, amely nem a klasszikus termékeket, hanem a külföldi igényeket kiszolgáló árukat kínál majd. A Várkert főhomlokzati épületének a déli szárnyán egy kávéházat szeretett volna látni a kormány, de sajnos senki nem pályázott a kiírásra, így azt újra ki kell majd írni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
@pbalage: Az önkori választások után.
AZONNAL!
pbalage
@Jankó123: és minden választás előtt újra meg lesz nyitva?
silber13
És lesz Itt is ménkű nagy márványtábla, aranyozott betűkkel, a majd ott felsorolt szereplők érdemtelenségét bizonyítva a hálás utókor számára!
mariaberta
Az önkormányzati választások után újra bezárják, akkor fogják tovább építeni, majd 2018 előtt újra kinyitják. Egyszer majd csak elkészül.
Desischado
Választások lesznek, meglátszik! Utána mi lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.