Ezzel a hasonlattal jellemezte Falus "most öntsd rám" Ferenc jeges vödrös produkcióját a Fidesz ügyvezető alelnöke. A kihívást azonban elfogadta, igaz Kósa nem borít magára vizet, csak jótékonykodik – derül ki a Hír24 videójából.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Falus Ferenc meztelenül is többet ér,mint a 8 elemis Kósa bundákban öltözve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@karma1: Én Falus Ferencet komoly embernek ismertem, ezért a vizes részt inkább kihagytam volna a helyében, s csak adakoztam volna egy nemes célra. Ezért nem hatott meg a videója, semmi köze a cikkíróhoz és Kósához. A véleményem róla ettől még semmit nem változott, de ezt a történetet önmagában nem díjaztam. Mellesleg Kósa döntését meg helyeslem.
Desischado
@karma1: Beelőztél, én is ezt akartam írni. A lényeg az, hogy SEGÍTENI AKARNAK, és ez a lényeg! Falus úr vállalása nekem is azt bizonyítja, hogy humánus ember! A fideszből ezt mikor csinálja meg orbán, lézer, vagy akár kósa lajos? Szerintem semmikor.
Ezer bocs, deutsch tompika megcsinálta!
karma1
@Desischado: Dragam, dejcstompika nem a segitseg miatt csinalta, hanem brahibol, hogy megmutassa, milyen f@sza egy csavo o, ezt ki lehet posztolni, twitterezni lehet, szoval elunk " trendien", oszt jonapot!
Yoda69
kosa inkabb arra adjon valaszt, miert fedezte a Floridaban kozpenzen dorbezolo fideszes "urak" dorbezolasat!
Desischado
@karma1: Drága lelkem, gondolod, hogy én ezt nem tudom? Annyi humanizmus sincs benne (sem) mint egy bolhában!
Cukkini
Leértékelve, meg kiékelve, akár korán felkelve sem tudunk beindulni? Lelkekben megtisztulni, annak hiányától felizgulni fogunk, mind a 32 fogunk segítségével?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.