A kormány nyílt levélben reagált a Washington Postban megjelent szerkesztőségi kritikákra, és a szokásos retorika szerint több tiszteletet követel.

Kovács Zoltán, a nemrég kinevezett nemzetközi szóvivő szerint a tusványosi beszéd interpretációja és a valódi jelentése elcsúszott egymástól, ezt nyílt levélben tudatta a Washington Postban. Szerinte Orbán valójában arról szólt, hogy tiszteletben tartja a keresztény értékeket, a szabdságjogokat és nem utasítja el liberalizmust, csak Magyarország nem ezt az ideológiát teszi az államszervezés központi elemévé.

Kovács példa nélkül hozza, és büszke rá, hogy nagyon sokat tettek a szélsőségesek ellen. Ezzel kapcsolatban a 444.hu megjegyzi, hogy "bár a gárdát betiltotta a bíróság, az Új Magyar Gárda rendre felbukkan az országban, a kuruc.info is zavartalanul működik, az érpataki polgármestert pedig egészen Érpatakig sikerült elszigetelni." A zsidó kultúra a reneszánszát éli, a média pedig sokszínű és szabad – idézi még a 444.hu Kovácsot, aki válaszát azzal zárja, hogy "egészséges vitát folytatni korunk nyomasztó gazdasági-társadalmi kihívásairól csak akkor lehetséges, ha elfogadjuk a tényeket, és a vita a tisztelet és a szabadság szellemén alapul."

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"... Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Csak a címet olvastam el, már azon jól elkezdtem vigyorogni. Végül ezért nem tudom, hogy megint a magyarokkal takarózik, vagy saját maguknak kérnek tiszteletet? Tök mindegy. Van aki beveszi ezt az ó héber dumát, van akit felidegesíti, de legjobb ezen már csak nevetni.
Toby
Tegnap megállított a rendőrjárőr. Töviről hegyire átnézte az összes iratot, majd megakadt a szeme a koszos biztonsági övön. Kérdezte is, hogy miért koszos ? Mondtam, mert használom ! Hozzátettem, hogy TÖBB TISZTELETET A MAGYARNAK ! Na, ezt nem kellett volna, azonnal átvizsgálták az utolsó csavarig az autót ! Ez mintegy 30 percig tartott. Amúgy siettem volna.
Tehát nem mindehol jön be ez a süket duma, itthon sem !
Yoda69
@Toby: Csak a birkaknal jon be! Szerintem a rendoroknek is tele faszuk orbannal, es rajtad vezettek le a duhuket.
bakegya
Egy kötelező munkaalkalmasságira azért beutalhatta volna ez a birka magyar népesség-már aki itthon regnál-ezt a felcsuti maradonát!-mielőtt felkapaszkodni hagytuk a kereszteslovagok és fidessnyikhajok seggedelmével a világpolitika szinpadára
Az én ismereteim arra engednek következtetni,ÚGY HATNAK A CSELEKEDETEI MINT A MAGAS MALIGÁNFOKU SZESZ-egyeseket csakkk hülyére vesz,másokat pedig fertőtlenít!!! DE HOGY ENNEK CSATTANÁS LESZ A VÉGE, AZT ENNEK AZ ERŐSZAKSZERVEZETNEK KÖSZÖNHETJÜK ,AZ BIZTOS.
bretagne
Mire kérnek ezek több tiszteletet? Nem érdemlik meg, mert csak olyan dolgokat művelnek, ami ezt nem váltja ki. Csak a kritikus hangot, amit ugye nem tudnak elviselni.
Itt csak nekik lehet kritizálni!
evacica
Magyarázza már el valaki ENNEK A SZERENCSÉTLEN TÁRSASÁGNAK, HOGY a tiszteletet ki szokták érdemelni, azt nem lehet senkitől követelni! A tiszteletél meg kell dolgozni, persze nem úgy ahogy ezt a kormány teszi,mert ez egyáltalán nem érdemel tiszteletet, ez egészen mást érdemel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.