A Falus Ferencen élcelődő Zsuppán András például alighanem sűrűn adakozna a természetfelelős templomaiban, ha csak annyira lenne „idióta”, mint az említett Stephen Hawking. S hát igen! A szó veszélyes fegyver. Olykor meg visszafele sül el. Mint ebben az esetben. Mikor a Falus Ferenc lejáratását célzó írás végül is annak szerzőjét minősíti. Le.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@kkalman: Ezekre is igaz, hogy nem vérszegény, hülye szegény
human
A kampány miatt Falus helyében én is éltem volna ezzel a világon vírusként terjedő adakozó akcióval. Bár én azért bevállaltam volna pár vödör vizet, mielőtt posztoltam volna egy jó videót. Az a baj, hogy ez önálló akciója volt Falusnak és ezt egy politikus nem engedheti meg magának. Azt kell, hogy mondja, hogy ilyen szempontból Orbánt kell alapul venni. A sajtósa állandóan a seggében van, hogy igazgassa Orbánt. Ott minden meg van koreografálva.
coni
@GeoCravker: Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ma Magyarországon csak olyan ember hajlandó a magyar politika mocsarába keveredni:

a. teljesen tehetségtelen, esélye nincs rendes munkából megélni, de gond nélkül váltogatja nézeteit
b. technokrata, politikailag teljesen naiv, nem látja mi megy a háttérben

Utoljára Bajnai volt aki átlátta a mocskot, de értett is hozzá, jó eséllyel kipucolta volna. De ő nem volt elég demagóg a magyaroknak mert rávilágított a valóságra, ráadásul az "a." kategóriás szocik is megtettek mindent ellene mert nem akartak lapátra kerülni.

Egy olyan főpolgármesternél aki amikor belobban a kifolyt fáradt olaj a 3-as metróban ahelyett, hogy lemondana elődjére mutogat, csak jobb jöhet.
leszúrt rittberger
Ez a Zsuppán volt az a sötét barom, aki a Real Madrid világhírű címeréről azt hitte, hogy Dirk Gerkens saját logója... :DD

cink.hu/sixx-zsuppannak-te-sotet-fidesz-segget-nyalo-gyoker-1595184060

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.