Sajnos sok, de haladjunk szép sorjában. Úgy tervezem, hogy 2-3 cikkből álló blogbejegyzésben fogom körüljárni a tejjel kapcsolatos, sokakat foglalkoztató kérdéseket.  Most a tejcukor érzékenységről, vagy más néven laktóz intoleranciáról lesz szó. Tejcukor…

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Még a diabetológusok is elfelejtik azt a tényt megemlíteni, hogy a joghurtnak (tejnek, túrónak, tejfelnek) magasabb az inzulin indexe mint a tésztának. (Feltehetőleg nem a szénhidrát, hanem valamelyik fehérje összetevő miatt).
alte trottel
Na, még egy világmegváltó csodadoki, az igazság egyedüli letéteményese!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.