A Kettős Mérce Facebook-oldalán jelent meg a következő részlet az új hetedikes irodalomtankönyvből. Azt olvashatja a diák, hogy jelenleg nem tartunk még az igazságos társadalomnál és olyan dolgokra fecséreljük az időnket, mint Disneyland, vagy mondjuk a CNN. 

Jöjjön még néhány dolog, amit hagynunk kell a hanyatló nyugat ópiumának:

Az új irodalomtankönyv nyugatimádatról beszél

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Erről van szó. 8 év alatt ki lehet nevelni egy agymosott generációt, aki ezzel a manipulatív "tudással" még 40-50 évig köpködi majd a nyugatot és imádja a keletet. Ennek a tudásnak az átadásához kellenek a tanárok, ezért is kell a fizetésüket emelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@human: Es akkor kepzeld magad egy 10 eves helyebe, akiknek ezt a szart szantak ezek az idiota kreten fideSSesek.
human
@Yoda69: Még jó, hogy valaki időben észrevette, mert hogy ezek szerint senki nem látta ezt a kísérleti förmedvényt az biztos. De valaki jól megszedi legalább magát az tankönyvpiac illiberalizációján.
mate03
@magyarbakancs: Én csak Iránba dolgoztam három évet,De életemben annyi gazdag de rettentő lusta embert még nem láttam!1971-ben voltam kint,a három év alatt,egy házra egy nyaralóra valót meg kerestem!Szar volt ,távol a családtól,de megérte!
lajospapa
@m.macskosz: Az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Az emberek 90 százaléka ugyanis beveszi az eléje tálalt ideológiát, ha sokat sulykolják neki. az a kis rész aki nem, az a divat szerint keresztre kerül, inkvizíció elé, gulágra, kitelepítésre. Ma jobb a helyzet, csak azt mondják neki, hogy igazgató úr, holnap nem kell bejönni az iskolába!
coyote3
Miféle beteg elmék írhatnak tankönyveket???
Pálinkafőző Rézüst
@coyote3: a fidesznél felvételi követelmény a beteg elme!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.