A Die Welt című konzervatív német lap Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszterrel, európai uniós biztosjelölttel közölt interjút pénteki számában "Oroszország elfordul majd Európától" címmel. Arra...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Sajnos sokkal kevesebbet kellett volna és kellene most is beszélni. A politikusok a lehet, esetleg, megvizsgáljuk, átnézzük, gyümölcsöző semmitmondó szavakat használják. Az igen és a nem szó végső esetre van tartalékolva. Így bizony két szék közül a földön ülve találjuk magunkat..
tivoli
Bizony, Oroszország egy marha nagy területű ország, ahol jelen van minden féle éghajlat. Ennek alapján feltételezhető, hogy bármilyen élelmet meg tudnak termelni maguknak. Európára meg rárohad a sajátja, mert Amerika nem valószínű, hogy elviszi a többletet.
Ennyit az embargóról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.