Az M5-ös autópályánál hagytak dolgozni tolvajokat két éven át. Vesztegetés miatt nyomoz a Pest Megyei Főügyészség dabasi rendőrök ellen. A gyanú szerint külföldi bűnözők fizették le őket, akik az inárcsi pihenőben „itt a piros, hol a piros” játékkal terelték el áldozataik figyelmét és közben meglopták őket – hangzott el az RTL híradójában. A bűnözők havi 30 ezer forintot fizettek a beavatott rendőröknek, két éven át. Az áldozatok hiába tettek feljelentést. A rendőrök sokszor saját zsebből tankoltak és még a kilométerórát is visszatekerték, hogy így leplezzék, merre jártak.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@szandokan: ma, 14:45 Nem a csalók szidják a kormányt, hanem azok, akiknek nem tetszik,
hogy az orbáni holdudvar gátlástalanul csal!
szandokan
@m.macskosz: Viszont azok között is van nagyon sok adócsaló, legfeljebb kicsiben.
m.macskosz
@szandokan: Nos, normális országban mindenki végzi a dolgát, legjobb tudása szerint.
A NAV miért nem teszi? Meg az ügyészség? Ja, hogy csak a kicsiben csalókra utaznak?
Desischado
@szandokan: Odaírhatnád, hogy - tisztelet a kivételeknek!
Desischado
A nagyok csalhatnak, lophatnak büntetlenül? Csak a ksiembernek nem szabad? Talán a fejétől kéne rendet csinálni! Ha rendes fizetésük lenne ezeknek a rendőröknek (is) akkor nyilván nem tudtál volna őket megvesztegetni! Na de kérem, olajszőke pintér sanyát miért nem veszik elő? Rend van itt tényleg, épp olyan süket duma, mint az, hogy az ország jól teljesít!
mate03
@sentinel216: Miniszterelnök úrnak jelentem,az országban a rend és a fegyelem uralkodik! Tisztelettel, Pintér Sándor belügyminiszter!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.