Tove Skarstein szerint nincs jogi alapja a Kehi-vizsgálatnak, ezért a pénzért ők felelnek, és ők megbíznak az Ökotársban, mondta el az ATV, Egyenes beszéd című műsorában a norvág nagykövet.

A nagykövet szerint nincs jogi alapja a Kehi-vizsgálatnak (a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt a Lázár János vezette Miniszterelnökség kérte fel a vizsgálatra), mivel a norvégoknak megvannak a saját eljárási szabályaik, és saját adófizetői pénzeikkel mindig felelősen bánnak. A mostani támogatási pénzek kezelésének pedig van egy felelős szervezete, ami dönt a támogatások kiosztásáról, “az ő munkájukban megbízunk”. – mondta az Ökotárs munkájáról a norvég nagykövet, valamint hozzátette, hogy az Ökotárs munkájával kapcsolatban soha nem kaptak korábban semmiféle panaszt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Jólvan de ha nem tudnak belenyúlni a lázárék akkor hogyan osztják ki a haveroknak??? Igazán rájöhetne már erre Norvégia...:D
human
Kíváncsi leszek, ha majd a román kormány hasonlóan lép fel az Orbán által magyaroknak küldött milliárdokkal kapcsolatban, akkor mit okoskodna a felcsúti maradóna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.