Zárás után is bemehet Orosháza egyik fideszes alpolgármestere a helyi fürdőbe, mert saját kulcsa van hozzá – erre hívta fel a figyelmet a helyi MSZP frakcióvezetője.

Elekes Lajos azt mondta a Népszabadságnak, ellenőrizni jár be és nem pancsolni szokott zárás után. „Felhívom a kollégák figyelmét, hogy Elekes Lajos alpolgármester úr mától saját kulccsal rendelkezik, ezért este 8 után is bent tartózkodhat a fürdő területén. Kérlek benneteket, hogy fokozott figyelemmel legyetek az irányába. Nem bántalmazni" – hívta fel kollégái figyelmét egy 2011-es levélben az orosházi önkormányzat tulajdonában lévő Gyopárosfürdő egyik vezetője arra, hogy esténként lehet számítani az alpolgármester megérkezésére.

Az alpolgármester 2008 után lett a fürdőt üzemeltető társaság igazgatóságának elnöke. Akkoriban a szocialisták azért kritizálták az új vezetőséget, mert szerintük nyálkás volt a víz, és elbóbiskoltak az éjjeli őrök. Elekes Lajos állítása szerint akkor kért és kapott elektronikus kártyát az ellenőrzéshez. Hivatkozott arra, hogy az őrszolgálati naplóban vissza lehet keresni, mikor jár a fürdőben, illetve sötétben egyébként sem szeret pancsolni.

A Népszabadság cikke szerint a politikus nyilatkozata azért sántíthat, mert az a vezetői utasítás, amelyet kiadtak a biztonságiaknak az alpolgármester kulcsáról, 2011. május 18-i, és nem 2008-as. A szövegben az is benne van, hogy az „Alpolgármester Úr a fitneszteremhez mától saját kulccsal rendelkezik".

A videón 36:30-tól Bacsó Péter "A Tanú" című filmjében egyedül úszik a fürdőben Bástya elvtárs.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Van akinek a kincses kamrához van kulcsa és bele is nyúlkál könyékig, vesz kastélyt, irodaházat, hegedűt stb! Van akinek a város fürdőjéhez és ellenőrzi a nyálkásodást meg az éjjeliőröket, ja a hülyék meg a túloldalon laknak! És te debil minek kéne sötétben pancsikolni, nem tudod hol a villanykapcsoló vagy nincs a fürdőben áram :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@szandokan: én megírtam, de kitöröltetted...Te ezen élvezel? Én maradok a nőknél...:))
szandokan
@Pálinkafőző Rézüst: A szívedre azért vigyázz, mert a sok viagra ártalmas is lehet. Egyébként nagyon tévedsz, nem én voltam, szerintem már unnak téged. Én csak a hozzám intézett sértéseket nem tűröm, az, hogy mi a véleményed másról, nagyon nem érdekel. A bunkó hozzászólásaid által magadnak okozott örömtől nem akarlak megfosztani, ne aggódj.
szandokan
@Horizont: Tudod, ha Gyurcsánynak kulcsa lenne egy fürdőhöz, mint miniszterelnök, marhára nem érdekelne. Attól én még ugyanúgy csinálnám a dolgomat.
szandokan
@Horizont: Na és van kulcsod a fürdőszobához? :-)
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.