Két héten belül gyanúsítottként hallgathatják ki Hiszékeny Dezső MSZP-s országgyűlési képviselőt, akinek mentelmi jogát hétfőn függesztette fel a parlament – értesült a Magyar Nemzet.

Parlamenti forrásokból a lap úgy tudja, hogy Kövér László házelnök titkársága a napokban továbbíthatja a Legfőbb Ügyészségnek a parlamenti döntést tartalmazó jegyzőkönyvet, amelyben arról adnak hivatalos tájékoztatást, hogy Polt Péter legfőbb ügyész indítványa alapján az Országgyűlés felfüggesztette az MSZP-s politikus mentelmi jogát.

A hivatalos dokumentumot ezután a Legfőbb Ügyészség illetékese továbbítja a Központi Nyomozó Főügyészségnek, a nyomozó hatóság pedig dönt a kihallgatás időpontjáról – írja a Magyar Nemzet szerdai számában.

A lap arról is ír, hogy Angyalföld volt alpolgármesterét akár már az első gyanúsítotti kihallgatásakor szembesíthetik azzal a hangfelvétellel, amely – az újság információja szerint – bizonyítja, hogy ötmillió forint kenőpénzt kért egy kerületi üzlethelyiség bérleti jogáért.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Az lenne a szenzáció, ha választás előtt nem gyanúsítanának meg egy baloldali képviselőt.
magyarbakancs
Minden parlamenti képviselőt gyanúsítottként kellene kihallgatni.
Van elég a fülük mögött.
Rózsika Hatházi
Az lenne a szenzáció, ha választás előtt nem gyanúsítanának meg egy baloldali képviselőt.
Vasárnapiiskolás
@magyarbakancs: Elitélni őket,majd tíz év múlva kérdezni...)))
Desischado
Tisztára, mint a Simon ügy! Mikor rabosítják vajon?
mate03
@Desischado: Még a választások előtt! Aztán úgy két év múlva ,bizonyíték hiányában ,fel mentik! Ez így szokás,fideszéknél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.