Vácról érkezett a nap fotója, mi másról, mint egy újabb átadásról, amik nyilván csak véletlenül torlódnak össze mindig éppen választás előtt.

Az átadóolló ezúttal Harrach Péter kezében csattogott, akinek egy műfüves focipályát köszönhetnek mostantól a helyi óvodások és kedves szüleik.

Facebook / Harrach Péter

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Óvodai műfüves focipályát adnak át a felcsuti focigéniusz nélkül? Lett volna hely mert a Harrach a csuti segge mögött lett volna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Nagy nyomulás mehetett Harrach kegyeiért. Idehamuzz Peti bácsi. Csókolom a kezeit Peti bácsi. Ugye, milyen jól csináljuk, Peti bácsi. Ügyesek vagyunk, Peti bácsi? Ezt kóstold meg, Peti bácsi. Mit kérsz inni, Peti bácsi? Hozzak párnát a székedre, Peti bácsi? Várj, nyitom az ajtót, Peti bácsi. Te vagy a legjobb, Peti bácsi. ... ehe
Szimba
És a műfüves pályához adtak foci edzőt is az óvodásoknak? Vagy továbbképzésre - foci edző - küldik az óvónőket? Mert különben minek?
Frady Endre
Műfüves?!?!?! Hát már rendes fűre se telik?! Vagy már azt is ellopták?! Hol füveznek a fiúk?! :)))
alterego56
"Az átadóolló ezúttal Harrach Péter kezében csattogott, akinek egy műfüves focipályát köszönhetnek mostantól a helyi óvodások és kedves szüleik" Tegyük hozzá csendesen hogy nem csak neki köszönhetik hanem az adófizetőknek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.