Szkafanderes emberek vittek el egy afrikai diákot Budapesten a Hír Televízió információi szerint.

A tévé úgy tudja, hogy súlyos fertőzés tüneteivel szállítottak el egy külföldi diákot az International Business School kollégiumából. A III. kerületi Kunigunda úton lévő épületnél a mentők állítólag védőfelszerelésben, szkafanderben jelentek meg, ez utalhat a súlyos, fertőző betegségre.

A Hír Televíziónak a III. kerület egyik illetékese megerősítette, hogy a mentőknek volt ilyen riasztása, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan miről van szó.

A diákot a Szent László kórházban megfigyelés alatt tartják. A HírTV szerint a fiatal az ebolával fertőzött afrikai területről érkezett Magyarországra. Az intézmény reggelre ígért részletes tájékoztatást.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levi
Csak azt nem értem, miért nem tudják lezárni a fertőzött országokat? Ahonnan elindult a járvány, meg ahol a legtöbb beteg van, ott a közlekedsét beszüntetni, a fertőzötteket karanténba. De nem, mindenki ki-be téblábol mintha csak influenza lenne.
pityuka
Úgy mászkálnak, mint fing a fürdőbe.
m.macskosz
Hát, bizony, attól, hogy Szegeden kialakítottak egy elkülönítőt az egyetemen, attól még
Budapesten a III. kerületben vidáman terjedhet az ebola. :(
Bízzunk benne, hogy "csak" maláriáról van szó!
Desischado
Az lenne a legkevesebb, hogy karantént alakítsanak ki azokban az országokban, ahol észlelték az Ebolát. Miféle felelőtlenség ez?!
Vizual
Ebola ? Ugyan már. A lényeg, hogy rendbe hoztuk a magyar egészségügyet. Most aztán szar van gyerekek. Ezt az Ebolát nem lesz elég egy eboila ellenes forradalommal legyözni. DE remélem nagyjaink ott is az első sorban fognak harcolni. Nem csak a pénzosztásnál. HaJRÁ MAGYARORSZáG, OrBÁN MEGINT A GÁTRA MEGY !
Karantént nálunk ? van elég stadion.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.