Nagy bajba került az Egyesült Államok, rosszul mérték fel Obamáék, hogy kibe kötnek bele. Az MTI szerint ugyanis Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciai helyettes államtitkára pénteken bekérette André Goodfriend amerikai ideiglenes ügyvivőt a magyarországi civil társadalom helyzetéről Barack Obama amerikai elnök beszédében elhangzottak, valamint az ügyvivő csütörtöki televíziós interjújában elmondottak miatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Én belenéztem ebbe az interjúba, és a hányinger kerülgetett, ilyen beképzelt undorító önelégült faszit még nem láttam! Ha van van valaki aki elvesztette a realitásérzékét az g fodor! www.atv.hu/videok/video-20140926-g-fodor-gabor-obama-elvesztette-a-realitaserzeket
silber13
Ez a krapek egy morális és szellemi toprongy. Azok között is az egyik legkiválóbb!
joopapa
Most jöttem rá hogyan állnak ezek méltó bosszút ámerikán, még jobban elszegényítik azt a négy millió magyart azt deportálják őket ámerikába :-))
dr. prédikátor
Reszkess Amerika!!!a cigus fecalicus és bandája háborút hirdet ellenetek!!!Jajj lesz neked Obama!!!
bretagne
@joopapa: Gyönyörű volt az interjú, ahogy megmagyarázta, hogy Obama fél és tulajdonképpen az egész Amerikáról szólt. Undorító egy fazon, az biztos.
Toby
Naponta 2 Boeing 747-es hozza az USA-ból Obama bocsánatkérő leveleit és a Kongresszust is nyomatékosan felkérte, hogy több tiszteletet a magyyaroknak !
A sajnálatos események hatására úgy döntött, hogy a következő elnökválasztáson már nem indul !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.