A hazai lottózókban - a tervek szerint - október 4-től lehet majd tippelni a játékra. Az Eurojackpot drágább lesz a lottónál, de többet is lehet vele nyerni. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) engedélyezte a Szerencsejáték Zrt.-nek az Eurojackpot nevű sorsolásos játék szervezését - írta hétfői számában a Világgazdaság. A hazai lottózókban - a tervek szerint - október 4-től lehet majd tippelni a játékra. Az Eurojackpot drágább lesz a lottónál, de többet is lehet vele nyerni. Az alapjáték valószínűleg 640 forint körül lesz, de ez változhat az euró árfolyamától függően. A csehországi és szlovákiai bevezetéssel együtt már 17 országban lehet majd tippelni az Eurojackpotra.

Forrás: kisalfold.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TVK
Azzal, hogy Magyarország is csatlakozott, a jackpot nyerési esélyei is romlottak. Közel a felére. Eddig tényleg érdemes volt játszani, na de most?
www.vasarlocsapat.hu/_hirek/_lotto/_eurojackpot/eurojackpot.shtml
tivoli
Nem lehetne kitalálni olyan népi játékot, ahol nem számítógéppel keverik a kártyát, nem kerül egyre többe, és nem milliárdok a tét, csak néhány százezer forint, vagy néhány millió?
Ahol az "RT"-nek nem kifizetődő belemerülni a játékmenetbe.
F_Viktor
A Szerencsejáték Zrt. behozza, a nemzeti Vajna pedig hamarosan lenyúlja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.