Visszalép Falus Ferenc főpolgármester-jelölt. Az Együtt-PM jelöltje, akit az MSZP és a DK is támogatott, ezt hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón jelentette be.

Ahogyan azt már tegnap jeleztük, Falus Ferenc valóban nem indul a főpolgármesteri székért. 

Tarlós István közben azt mondta: "ami politikai túloldalon történik most már negyedik hónapja, az elég nehezen értelmezhető". Úgy fogalmazott, hogy mindezt egyáltalán nem szükséges minősítenie.

Az mindenesetre érdekes, hogy nem maradt baloldali jelölt és a baloldali pártok logója a főpolgármester-jelölti szavazólapon nem is fog szerepelni – jegyezte meg Tarlós István.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
égre valami jó hír.
Üröm az örömben hogy egyesek nem képesek megérteni hogy csak egy közös jelölt kell és arra a legalkalmasabb most Bokros akit már illene rehabilitálni a hazug mocskolódás helyett.
Igazából az lenne jó ha ő független jelölt lenne.
Az LMP-nek meg javaslom hogy változtasson nevet: MLMP - Mégsem Lehet Más a Politika.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@mariaberta: remélhetőleg, te bizonyosan rajta vagy, a többiekkel akik csak személyeskedni tudnak, mint te magad. A párt az nem egy személy!
mariaberta
Látod ezt nem is tudtam, tehát a párt az nem egy személy. Most aztán megokosítottál. Ha így haladok, elérem a te értelmi színvonaladat, Köszi.
keresztapa
@mariaberta: 20:53 komment olvasását, értelmezését netán ha felfogni tudnád, értelmeznéd, hogy MSZP: Magyar Szocialista Párt, nem személy, hanem pártról szól a bejegyzésem, amit te személyeskedésre értelmezted, pedig olvashatóan az MSZP -ről szól. Te csak párttag lehetsz, egy személybe, és nem párt, tehát a PÁRT vezetése való szemétre, és nem a tag.
keresztapa
@mariaberta: folytatólagosan szívesen!
mariaberta
@keresztapa: Leveleidet újra olvasva felfedeztem, hogy párt tagságot javasoltál. Az nem korhatáros? Nem ismerem a párt szabályait, így azt sem tudom jelentkezésem esetén nem találnak-e túl fiatalnak.
Te mit tudsz erről? Biztosan jobban vagy informálva mint én. Előre is köszönöm a felvilágosítást. /eggyel több köszönet a figyelmességedért/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.