Együtt fogunk mozdulni, balos, libsi meg jobbos demokraták, mindegy mit tesztek ez ellen. És annyit csak tudhatnátok a politika bugyraiból, hogy ha valamit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére, nemde. Ugyanis ha nem teszitek, akkor Te, Tóbiás, az MSZP legrövidebb ideig regnáló pártelnöke leszel, arra mérget vehetsz. Rólad, Fodor, meg a jelöltedről egyszerre fog kiderülni, hogy még az egy százalékot sem éritek el, merthát a fővárosi liberálisok Tarlósbuktatásra fognak szavazni, nem a Ti megélhetésetekre.

Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nem érnek rá azok olvagatni. ki menti meg akkor a pozíciójukat?
soljanka
Talán ez a legjobb:

"Elegünk van abból, hogy az Országunk államformája Köztársaság helyett Népstadion. Elegünk van Orbán diadalmas vigyorából, Tarlós gyökérkedéseiből, meg mellesleg a felgyulladó metrókocsikból, a reklámban erős, működésében gyenge tömegközlekedésből. A tökünk van tele, hátha így fölfogjátok, na."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.