Orbán Viktor és Hende Csaba a múlt héten megtekintett egy hadgyakorlatot a Veszprém megyei Öskü melletti kőröshegyi lőtéren – írja az atv.hu.

Az eseményről készült fotó szerint a honvédelmi miniszter nem sokat láthatott a katonákból, ugyanis elfelejtette levenni a kupakot a messzelátóról. Később az MTI is készített felvételt a megtekintésről, addira már sikerült orvosolni a problémát.

De hamar besötétedett...
Fotó: AFP / Kisbenedek AttilaDe hamar besötétedett...
...ja mégsem.
Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd...ja mégsem.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Főnök! Milyen sötét lett!
Be kéne szerezni néhány éjjellátó készüléket!
:-)))

Nem Ő az egyetlen fényre sötétedő miniszter!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@human: Lövészetet néztek? Azt hittem golyó fogók!?
F_Viktor
@Toby: El is hiszem, hogy hasonló szakzsargont használ :-))
jancsipapa
Minek venné le ? Majd a KEDVES VEZETŐ megmondja ,mit és hogy kell látni . Ő meg úgy látja és kész .
világlátó
@F_Viktor: Igen, jól látod. Persze azt is tudni kell, nem volt ez azért ilyen egyszerű. Az igazán minőséginek nevezhető katonai tisztképzés valamikor a katonai főiskolák létrehozásával kezdődött. Ugyanakkor a korábbi képzettségű tisztikar cseréje súlyos egzisztenciális problémákkal járt. A karrier építés korabeli alapja az alakulatok esemény, rendkívüli esemény mentes mindennapi élete, a gyakorlatokon való bizonyító erejű megfelelés, a nehéz pillanatokban történő gyors és hatékony intézkedőképesség, az általános és a katonai műveltség kézzelfoghatósága, valamint az okos és alkotó engedelmesség a parancsok végrehajtásában. Erre nem sokan voltak képesek, de akik igen, azokat szinte név szerint ismertük és elismertük. Igen, sokan végigjárták a katonai pályát a sorkatonaságtól a tábornokig. Ez sem volt persze mindenkinek az álma, vágya, mert sokan beálltak a középmezőnybe, ahol kíváló parancsnokok, oktató tanárok, hadműveleti törzsek fegyvernemi főnökei lettek és megbecsűlt tagjai voltak a Magyar Néphadseregnek. Nincs semmi amit nekem szégyellnem kellene. Ugyanakkor az emberi ostobaság és gyarlóság azért előbújt ott, ahol erre lehetőség adódott. Erre volt hivatott a politikai tiszti munka, no és az elhárítás . Volt aki úgy fogalmazott, idézem : " ha nem leszel jó parancsnoknak, majd politikai munkás leszel, de ha annak sem, majd elhárító lehetsz ". Azt hiszem jeleztem a rangsort és a feladat fontosságát.Minden más volt. Hogy helyes volt - e ez a változtatás, majd kiderül. Már kiderült. De ezt nem én szeretném megfogalmazni.
Tegnap megkérdezték az utca emberét, milyen nap van ma? Október 6.-a mondták. Miről emlékezetes ez a nap a mi történelmünkben? nem tudták, talán egy hölgy válaszolt helyesen.
coni
Az valóban nagyon tanulságos amikor alapvető dolgokról kérdezik az utca emberét (pl. a múltkor az I.vh.-ról). De a tömeg lebutítása tette lehetővé, hogy a többi miniszter sem ért a tárcájához (már mint amelyik a zsebében van ahhoz nagyon).
qxy
Kérem. Ilyen emberek kellenek! nem lát, nem hall semmit, sötét van! kint is , bent is.
De nem tesz semmit a többi is ilyen még a vezír is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.