A honvédelmi miniszter éjszakai felderítése után itt egy újabb nehéz pillanat – esküszünk nem direkt csináljuk.

Hende Csaba Facebook-oldalán jelent meg néhány órája az alábbi fotó, ami először azért tűnt érdekesnek, mert hát egy újabb avatás, amin túl rövidre tervezték a szalagot, és ketten is alig férnek oda, pedig középen még Ágh Péter karja is nagyon szeretne avatni.

A fotó azonban Hende keze miatt is érdekes: a miniszternek most az ollót sikerült fordítva fognia.

Facebook / Hende Csaba

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Ezt a macskajancsi társaságot, nem semmi. Csak az a gond, hogy ezeket hagytuk ide kerülni.
világlátó
Bizony mondom Néktek, baj lesz még ebből. Mármint abból, hogy egyre több hibát látunk " kedvenceink " napi munkájában, no meg magánéletében. Milyen könnyen voltak eleink Horthy előtt és alatt is, amikor a méltóságosék őseiktől eredeztetett birtokain élhettek, kandikamerák, paparazzik és Tv.riporterektől nem zavartatva.
Bezzeg most mindent látunk, hallunk, orrunkkal érezzük bármit művelnek példaképeink. Vagy talán a kedvenceink nem a példaképeink? Van egyáltalán a számunkra alkalmas példakép? Azt mondják a barátai, tisztelői, miniszterelnökünk igazi államférfivá lett az elmúlt 25 év alatt. Őszintén szólva én is örülnék ha ez így lenne. Minden magyar állampolgár normális elvárása lenne, ha ez valóban így lenne.
Imádja a stratégia szót. Vajon a gondolkodása stratégiai? Az együttműködési képessége egyenlő a " Magyarország összefog " szlogennel? Szakmai felkészültsége öröklött, vagy szerzett, vagy talán elég aha azt mondják, írják neki a " szakmabeliek " amit szeretne hallani? A jogi végzettsége már nem mértékadó, éppen ő tett ezért az új alaptörvénnyel és a számtalan ad hoc törvénykezéssel. Problémakezelési képességek dolgában igen otthonos, különösen a dunai gátakon, vagy Brüsszelben Kohn Bendittel szemben. A döntés az aztán a sajátja. A döntéselőkészítés talán nem is kell. Ugye?
Csapatkialakítás? No helyben vagyunk. Nézzük végig a kormányt. Aztán az államtitkárokat, majd azok helyetteseit, talán még a biztosok a legkifogástalanabbak. A lényeg a totális lojalitás, úgy is én döntök! Kommunikáció? Hát amíg erre annyi a pénz mint amennyi, nincs ellenfél. Politikai marketing tekintetében profik, csak ne lennének ennyire nagyképüek. Az önbizalom és a saját győzelmükbe vetett hit olyannyira elhatalmasodott rajtuk, hogy mára már a nyílt fenyegetés és gazdasági zsarolás sem távoli tőlük. A " fair " elbírálás ? Ugyan kérem! Aztán a vezetési stílus? Az egyszemélyes párt és kormány időszakát éljük és még mindig vezetnek a közvéleménykutatók statisztikáiban. Nem lesz ez így jó
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Tegnap megvolt. Ezen röhögtünk..:-)
miazavalami
@bubu1 : A másik kettőnek lemaradt a bili a fejéról.
kukac50
A Fidesz szégyene,miért nem dugják el.
Szimba
Azért - is -gáz, mert a facebookjáról van a fotó. Oda pedig, csak ő tölthette fel. és ha jól látom, a levegőt akarja átvágni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.