Az Európai Parlament kulturális és oktatási bizottsága szerint Navracsics Tibor bár alkalmas EU-biztosnak, a testület nem támogatja, hogy a kultúra, az oktatásügy, az ifjúságpolitika és az uniós polgárság portfólióját kapja meg a magyar jelölt – közölték a szakbizottság hétfői brüsszeli ülése után.

Az ülésen részt vevő Molnár Csaba, a DK EP-képviselője újságíróknak elmondta, a testület kétszer szavazott. Először 15 igen vokssal, 10 ellenében, 2 tartózkodás mellett megszavazták, hogy Navracsics alkalmas EU-biztosnak. A második szavazás arról szólt, hogy a Jean-Claude Juncker leendő bizottsági elnök által összeállított tárcát megkaphatja-e a magyar jelölt. Itt 14 volt a nemleges és 12 az igenlő szavazatok száma, 1 tartózkodás mellett.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Még ilyen jó híreket szeretnék olvasni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
- Hát, Tibi, ez sajnos egyes.
- Megbuktam, tanárnő?
- Meg, Tibikém.
- Mindegyik tárgyból?
- Nem, csak ebből. Úgy hallottam a tanáriban, hogy valamiből azért át fognak engedni.
- Hurrá, akkor otthon ezt "káprázatos sikerként" fogom kommunikálni!
coyote3
Kaphat ennél is jelentéktelenebbet? Vagy kivesznek a portfóliájából kettő tevékenységet? :)))))))))))))
DR Eric CARTMEN
"Az Európai Unió történetében még nem volt példa arra, hogy a biztosi posztot az adott jelölt pótvizsgán keresztül érje el. Magyarország hírnevének csorbításáért a felelősség tehát Kovács Lászlót és az őt leendő hivatalában megerősítő Gyurcsány Ferencet terheli. A magyar néppárti delegáció reméli, hogy a Magyar Szocialista Párt a továbbiakban az EU által felkínált vezető posztokat nem bukott pártpolitikusokkal akarja betölteni és lezárul az a szomorú fejezet, amely az Európában is nevetséges közös lista felállításának ötletével kezdődött és most Kovács László Európára erőltetésével végződött.

Budapest, 2004. november 16.

Szájer József" Józsikám !!! Na most szólalj meg !!!
Desischado
@Mobil123: Gondolod, hogy a kint élő emberek ezt tudják? Szerintem nem. Ezért mondom, hogy szégyen ránk is, bár ne legyen igazam, mert hogy ez a köpönyegforgató hogy égeti le magát, az baromira nem érdekel!
Szimba
Miért nem lett Navracsicsból kulturális EU-biztos? Mert nem a magyar parlament szavazott róla.
Mobil123
@Desischado: Tudják! (Én nem szégyenlem őt! van a Anyja szégyellje ő!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.