Meghatározó a rezsicsökkentés hatása Budapesten, egy többgenerációs kertvárosi családi ház költsége akár 270 ezer forinttal is csökkenhet évente – mondta Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus – aki táblázatos formában is összehasonlította a közszolgáltatási díjak alakulását – arról beszélt: a privatizált cégek akár két-háromszorosára is emelték a lakossági díjakat, s ugyanez volt igaz a Demszky Gábor-féle városvezetésre, amely az önkormányzat által meghatározott tarifákat emelte az inflációnál jóval nagyobb mértékben.

Németh Szilárd az önkormányzati választás tétjének nevezte, hogy a privatizációkkal és a róla elnevezett csomaggal ismertté vált Bokros Lajos, vagy a rezsicsökkentést támogató Tarlós István vezeti-e a továbbiakban Budapestet.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
ez a rezsiparadoxon előbb-utóbb viszi magával a fideszt is.
silber13
Nekem csak egy szó nem tetszik az egészben: az a fránya " akár" szó. Tehát abszolute nem biztos a teljesülés!
Szimba
Na és mi van azokkal, akik fával tüzelnek? Ja, lehet venni állami - rogán, lázár, orbán, vagy ki tudja kiféle fideszes csókostól?
Desischado
Rezsiduma = parasztvakítás a birkáknak. Ennyi.
zoli6
Rezsi igen akinek van gáz is de aki fával és szénnel fűt ??? Semmi csökkentés nincs és még hozzá téve hogy a 50670 /hó / nettó Számolhatók hogy éhen DÖGLŐM Albérlet + rezsi = nem fedezi a megélést Kinába is jóban élnek :) Le zuhantunk EU 3 villágában :( = szakmával seggem ki törlöm 54 évesen Hajrá Fradi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.