Levelet és csekket küld a napokban a "tisztelt harcostársaknak" Orbán Viktor vezénylő tábornok úr. A vasárnapi önkormányzati választásra időzített harcias üzenetet valószínűleg mindenki megkapja, aki valaha támogatta aláírásával (és adataival) például a rezsicsökkentést.

A rekordarányú tőmondatot tartalmazó levél szerint ismét támogatásra van szükség: egyrészt vasárnap egy ikszre, másrészt – ha jól értjük –, pénz is jöhet. A levéllel együtt ugyanis egy csekk is érkezik, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség nevére előre kitöltve.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Az ország szegényebb fele nagyon is érzi az orbáni szociálpolitika büntető és megalázó jellegét.Miközben a kormány azon céljával, hogy a költségvetésből erre a célra áldozható pénzeket takarékosan kívánja felhasználni, ezt a célt aláássa azzal, hogy az igénybe vehető főleg a gyermekek után járó támogatások egy részét alanyi jogon juttatja és nem a rászorultság elvét alkalmazza.Ezzel indokolatlanul előnyben részesíti a jómódú felső középosztályt , akik erre egyáltalán nem szorulnának rá.Ugyanez vonatkozik a rezsi- valamint a most meghirdetett lakossági háztartási gép-, ablak- , és kazán csere tekintetében is, amelyet csak azok tudnak igénybe venni, akik a jövedelmükből is képesek ezt a költséget állni. A mozgássérülteket megillető autóvásárlási támogatás hasonló, Az a réteg kapja a több százezres támogatást aki egyébként is le tudja cserélni az autóját.A segélyek összegét és a közmunka díjazását meg sem említem.Orbán ígéretével szemben - ami arra vonatkozott, hogy senkit sem hagynak az út szélén - annyi valósult meg, hogy 4,5 millió ember a gödör aljára került , ahonnan már ki sem lát, kikapaszkodni meg senki sem segít neki.
Ha nem mégy el szavazni,ha hagyjuk ,hogy így maradjon ,pontosan ezzel adsz alkalmat arra, hogy ezek tovább gazdagodjanak a mi bőrünkön. Ha nem mész el szavazni, akkor pedig ne is várj többet. Ha elmész legalább tudod, hogy Te akartad, vagy nem Te akartad azt, ami körülötted van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Dr. Felipe: Holnap választás, menj a DK - ra szavazni...:-))
szandokan
@Gyuri Géderről: :-)))))) Csak ennyit tudok írni neked.
szandokan
@köhögő bolha: Hallod, azt hittem berosálok ettől a képtől:-))))))) Óriási!! Akár egy klasszikus Tankcsapda szöveg: A torta meg lesz fűszerezve, csak legyen hozzá elég fű szerezve...:-))
Toby
Kérj pénzt Obán Mészáros Qrwára Ügyes és Szerencsés Lőrincedtől - baz+ !
Desischado
@verőce21: Tévedsz, mert hál'istennek felém nem jártak, így tehát kétszeresen nem volt módom aláírni, mert ha jöttek volna, akkor elküldtem volna a jó búsba őket, ennek ellenére megkaptam a szerelmes levelet, benne a csekkel. kubatov kémhalózati gábrisnak ezek szerint eléggé nagy a listája.

@szandokan: Sajnos igen, bár az a két-háromszáz forint nem sokat számít, pláne, hogy a rezsim érdekes módon NŐTT ahelyett hogy csökkent volna. De még ezt is elszedi, az adókkal, a megnövekedett árakkal.

@coni: Nekem 8 osztályom van, de hogy a Médiamarkot idézzem, "hülye azért nem vagyok!" Amúgy igazad van, ehhez ész is kell, na meg picit számolgatni, és menten kibújik nem is a lóláb, hanem az egész ló a zsákból! Ja, és szükségeltetik még hozzá józan ész is, mert a narancsszinű köd zavarja a tisztánlátást!
szandokan
@Desischado: Akkor te vagy az egyetlen ember az országban, akinek a csökkentéssel nőtt a rezsije. Van ilyen:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.