Mindig akad a baloldalon egy még sunyibb figura, ha a liberalizmus és a demokrácia nevében kell ocsmánykodni.

Most Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője volt olyan bátor Facebookon, hogy a ma utolsó útjára kísért alcsúti juhász halálával kapcsolatban tudni véli, hogy... És innentől nem folytatódik a gondolatmenet, de a lelkes kommentelők szájába adott utalás így is hamar kibomlik: Váradi Andrást a gonosz fideszesek ölhették meg. (Gréczy később átszerkesztette Facebook-bejegyzését, most így szól: "Ma temetik Váradi Andrást, a felcsúti juhászt, akit pont akkor ért baleset, amikor szavazni lehetett volna rá...")

A Mészáros Lőrinccel való hadakozásáról elhíresült juhászt a választás előtti estén érte baleset, egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgár Alcsút határában elütötte, amikor a kocsijáról lecsúszó létráért sétált vissza. Váradit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol később belehalt sérüléseibe. Ma délután temették az etyeki temetőben.

Facebook / Gréczy Zsolt

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Nem közvetlenül,de úgy vélem, hogy közvetetten közük van a halálához.Többek között a földek elvétele,...etc... Váradi András halálával egy jó és igaz emberrel kevesebb van a földön.Nyugodjék békében!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nefelejcs10
Hol van a gázoló? Miért nem írnak róla semmit?Máskor a HÍR TV,a TV2 napokig beszél az ilyen típusú balesetekről,szakértőket hívnak be,hogy elmagyarázzák,miért nem ildomos az ilyen időseknek a gépkocsivezetés,különösen esti körülmények közben. Most hallgatnak,mint ...ar a fűben ?Csodálkoznak,hogy sokan azt mondják,itt bűzlik valami ?
Váradi
Sajnos még a család sem tud pontos részleteket.Én jártam a helyszinen,beszéltem olyan emberrel aki a baleset után kiment.És sem féknyomot,sem üvegdarabokat nem talált.Mint ahogy én sem,biztosan felporszivózták a helyszint.
Csípős PeSTa
@xepi589: Legalább helyesen tanulj meg írni! A mondatot nagybetűvel kezdjük. Egyébként a kommenttelő nevemet úgy írom, hogy Csípős PeSTa. A három nagybetű a PeSTában a nevem kezdőbetűi Pethy Simon Tamás, és ennek utána lehet járni! A facebookon arccal névvel vállalom a kommentjeimet, és mindig, mindenhol vállalom érte a felelősséget! Te úgy látom nem igazán. Jókat derülök azon, amikor ilyen sunyi és alattomos nímandok próbálnak kioktatni!
Desischado
@mate03: Jó kérdések. És igazad van, akinek a lába alól kihúzzák a talajt, és kilátástalanságba kergetik, az is egyfajta neme a halálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.