Na, majd pont egy olyan ország fogja kitiltani korrupció miatt tündérország nemzeti turulmadarainak néhány példányát, ahol még a focit is kézzel játsszák, és akik már több mint kétszáz éve nem nyúltak hozzá az alkotmányukhoz. Egyáltalán melyek is azok a sz

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
:) illetve :(
De a tetszik @BANDITA1: -nek jár.
pbalage
a fideszes focisták nem befejelik a labdát, hanem emelt fővel juttatják az ellenség hálójába azt a gömb alakú galaxist, amelyet a zeeemútnyócévben eddig csak a füvön terelgettek.
nyanya001
gitarshop.hu/aas_blog/pic/258317_lajk.jpg :)
"Az meg már csak a hab a tortán, mikor a friss villatulajdonos kis takony külügyminiszter emeli fel a szavát a korrupció ellen, és üzen hadat az USA hivatalainak. Végül is ő ebben teljesen hiteles, neki is a család vette a kérót, annak az árát ő a közügyek intézése miatt nem is tudta volna megkeresni. Vagy másik példa a párt alelnöke, Debrecen forintbedöntő volt polgármestere, aki ha Pesten van, kénytelen a felesége nevén levő alig százmillás házban héderelni, neki ilyenre nem telik. A frakció vezetőről nem is kell már beszélni, neki a lakópark a gyengéje, és a jövedelmét meghaladó életszínvonal fenntartása. Neki legalább papírja van róla, nem csalt adót, csak a lóvét nem igazolta amiből megél. Aki hülye, az ezeket még el is hiszi, de azok itthon vannak, és szavaznak. A tengerentúlon ezt a problémát jobban látják, és fel is lépnek ellene a saját védelmükben. "
Csizmás Kond
Szarügy...minden politikus az ötvenes évektől mostanig az úgynevezett korrupció által tett szert vagyonra ...most meg a kisember magyarázza a nagyok bizonyítványát...nagyon szar ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.