Példátlannak, lefegyverzőnek, "már-már a politikai sci-fi világába tartozó" fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz-KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a kormánypárt önkormányzati választási kampányát értékelő vasárnapi rendezvényen, a budai Millenáris Parkban.

A kormányfő úgy fogalmazott: az elmúlt fél év eseményei – a három Fidesz-KDNP-s siker – "a jövő horizontján egy egészséges lelkű, sikeres nép képét állítják elénk".

Orbán: példátlan, lefegyverző, "már-már a politikai sci-fi világába tartozó" fantasztikus győzelem

Az összefogás győzött a széthúzás felett – jelentette ki Orbán Viktor, aki szerint a három választás az országról szólt, a múlt vasárnapi győzelem pedig az egész országé, minden magyar emberé.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Az összefogás győzött a széthúzás felett – jelentette ki Orbán Viktor, ... Meg szavazókörzetek átvariálása , átjelentkezések ,ellenőrzőt szavazás .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@varrólány: Kitört rajtam a mazochizmus. Eredetileg a flagellánsokhoz vonzódtam, de aztán maradtam a mazónál!:-)))
sentinel216
Most mér' mondasz ilyeneket, Doktor Viktor? Kubában, Észak - Koreában, meg még számtalan diktatúrában 100% - os eredmények születnek a választásokon. Úgyhogy, húzzál bele!
Tulipánfa
A rezsicsökkentéssel és a bankok elleni támadással már előre megvásárolta hívői szavazatának nagy részét. A FIDESZ választási sikerének az egész ország fogja meginni a levét.
Az igazi siker az lenne, ha nem csökkenne folyamatosan a támogatóiknak a száma. Nem kellene gátlástalan trükkökkel megvezetni a választókat.
Nil
A teljes foglalkoztatottság csak a munkaidő csökkentésével és az erre az időre kapott a megélhetést biztosító jövedelemmel lehetséges.No ezt nem teszi meg az ov kormány.
tehát csak szövegelnek de nem cselekednek
almosd
Tényleg sci-fi az egész ,az az, fantasztikus képzelgés,álmodozás ,vizionálás ,mondjuk halucinálás, de lát ő idegen inváziót amit meg kell harcolni, no kérem és eljutunk a skizofrénia tüneteihez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.