A kormány célja, hogy legkésőbb 2018-ra egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség Magyarországon, el kell érni, hogy mindenkinek legyen munkája – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz önkormányzati választási kampányát értékelő vasárnapi rendezvényen, a budai Millenárison.

"Ennek nyomait már látnunk kell a holnap benyújtandó költségvetési törvényjavaslatban" – mondta a kormányfő a jelen lévő Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez fordulva.

Arról is beszélt, hogy a munkahelyteremtés mellett a másik kiemelt feladat 2015-ben a köznevelési rendszer megújítása lesz, amelyet – fogalmazott – áramvonalasítanak, felfrissítenek. A cél az, hogy Európa legjobb iskolarendszerét alakítsák ki "a gazdasági miniszter támogatásával" – tette hozzá Orbán Viktor.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
akkor el lehetne, -már végre- kezdeni a megfelelő bérezést! A szakmunkásoknál, az egészségügyben, a szolgáltatásban, stb., stb, elnézést akiket nem soroltam fel. Pl a minimálbér a németeknél 12 €, nálunk 2 € (ma hallottam a tvből) és nekem ne mondja senki, hogy nálunk rosszabb munka történik. Ugyanazon a piacon versengünk és igy ugyanúgy német az itteni tulajdonos is! TEHÁT AKKOR HAJRÁ KORMÁNY!
Hogy miből lenne pénz a közkiadásokra? Le lehetne minimum felezni a kormány és a fejes állami tisztségviselők fizetését. Ha annyi nem elég, el lehet ballagni. A melósok állandóan ezt hallják, ha bármiért kimerik nyitni a szájukat a munkahelyeken!
Egyébként sem volt és nincs akkora teljesítése a vezetésnek, hogy akár a fele jövedelmüket is megérdemelnék. Amíg az ország nem gyarapszik, nem csökken a szegénység, addig nem jogosultak a kapott juttatásaikra. És ez vonatkozik az előző kormányokra is! De amíg ők hozzák, HOZHATJÁK a törvényeket, ők az év elején meghatározzák a semmi produktumukra a javadalmazásukat, addig nem várhatunk semmi változást, csak a szép szavakat, a szép jövőképet. (a milliárdokat nekik.)
Iskolarendszer? Európa legjobb iskolarendszere? Eddig minden ez irányú tevékenységük csak rontott a meglevő helyzeten! Talán ott kellett volna kezdeni, hogy megkérdezni a tanárokat, a szakembereket és nem a vízfejnek kitalálni a tutit. Nem elvenni az iskoláktól a gazdálkodási lehetőséget, stb,...
De hát mi csak itt kompenzálhatunk, ez maradt a demokráciából.
Éljen az újból elért egypártrendszer! Köszönöm a nemszavazóknak, a választásra jogosultak 60%-ának! De sajnos ők is megérthetők, mert a választék sajnos ilyen, olyan amilyen. A szocik megalapozták a fidesz hatalmat, loptak-csaltak-hazudtak, no persze ugyan úgy ahogy ezek, csak még a nép azt nem felejtette el, és a szociktól (gyurcsány is) komolyabban veszik a milliárdosodást, mind a kapitalista fidesztől. Remélem előbb utóbb a kdnp milliárdosai, hobbi vadászai is visszatetszés keltenek az őket elfogadókban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.