Orbán Viktorhoz közel állók Washington célkeresztjében címmel tett közzé terjedelmes tudósítást honlapján vasárnap a Le Monde. A francia balliberális újság a The Budapest Beacon című angol nyelvű honlapra hivatkozva azt írta, hogy az amerikai nagykövetség által korrupciógyanú miatt tíz magyar személyiség ellen elrendelt beutazási tilalmat az Egyesült Államok elnöke hagyta jóvá. A lap szerint az Orbán-kormány számára a washingtoni csapás jelentős vereséget jelent a belpolitikai téren aratott győzelemsorozat után.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Miért nem tudták ezt nyilvánosságra hozni a választások előtt? Ha a bal oldali politikusok kerültek volna ebbe a helyzetbe akkor a fidesz lépten nyomon ordította volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@miazavalami: Mi meg egyeztünk egymással,egyikünk sem szól a másikhoz! Néha én is felkapom a vizet ha valami irritál,de úgy vagyok vele hogy minek cukkoljam magam! Annyit nemér!
miazavalami
@mate03: Nagyon magas lovon űl. Azt hiszi ha magáz mindenkit akkor ő már valaki! pedig dehogy. :-)
A hozzászólásokból le lehet szúrni egy bizonyos színvonalat. Ki hogy fogalmaz, ki hogy fejezi ki magát, ki tudja viszonylag röviden tömören leírni, megfogalmazni a mondandóját , úgy hogy az mások is megértsék. Ő ezzel szemben úgy érzi, ha jó sokat ír, gyakran ismételve önmagát, hiszen nincs sok gondolata, akkor a kifejezőkészsége meghaladja itt bárkiét. Nem jött még rá szegény hogy a tegeződés nem egyenlő a lenézéssel. Úgy érzi neki a magázódással bizonyos távolságot kell tartania attól akivel beszélget. Kérdem én ? Miért? Ha egyenlőek vagyunk akkor miért? Valamilyen szinten a régi felsőbb osztályok beli viselkedésformát próbálja utánozni , azt pedig nem lehet. Nemesnek születni kell. :-) Én márcsak tudom...
human
Egy szakember most nyilatkozott, hogy már 2 éve és az idén is figyelmeztette a kormányt az usa, hogy nagyon elburjánzott a korrupció és az áfacsalás Magyarországon. A figyelmeztetések ellenére nem történt lépés a kormány részéről, ezért az amerikai kormány kezdett információgyűjtésbe az esetekkel kapcsolatban. A vizsgálódás során vált nyilvánvalóvá, hogy magas rangú vezetők és vállalkozók érintettek korrupcióban. A választások végét kivárva pedig következő lépésként kitiltották a feltehetően az usa részéről bizonyíthatóan korrupt magyar állampolgárokat.
miazavalami
@human: Mikor az USA figyelmezette a magyar kormányt , persze hogy nem indítottak vizsgálatot!
human
@miazavalami: Mondjuk ez az ügy megmagyarázza, hogy miért erősödött fel az USA ellenes hangulatkeltés. Tudták, hogy borulhat a bili és időben elkezdték átmosni az agyakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.