Kommentár nélkül arról a költői túlzásról, hogy mi is előzi meg azt, amikor "az egész terem felállva ünnepli" a Kedves Vezetőt. Például a jobb szélen egy kézmozulatokkal instruáló hölgy.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@verőce21: Az a " magyar választók világos felhatalmazást adtak a Fidesznek" bizonyára elírás, mert az igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: 44%...-ból mennyi is szavazott a kis c. típusú gazdádra? Ez felhatalmazás? Megint a humorodnál vagy :)))))))))) Ez leszarás, nem nem felhatalmazás, eftáss..:)))))))))))))))))))))))))))
nezelodo
Gondolom, a "műsor" előtt gyakorolták egy órát a hoppmesterrel mikor kell fölállni, tapsolni, nevetni, mint a Fábry és egyéb csepűrágók műsorának a felvételén szokás. Amúgy szerény eredményt mutattak, és nem sikerült eldönteniük, mit tegyenek, hát élesben is vezényelt a fásult híveknek a ceremóniamester. Lehet, hogy már a fizetett tapsolók is húzzák a szájukat?
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (12:55) Akik nem mentek el választani, nyilvánvalóan azért, mert nem akartak változást, elégedettek a mostani helyzettel.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: :))))))))))))))))))) Jó nagy ...vagy...:)))))))))
Főlökött
Hiányoltam a "taps - ünnepel - hajlong" táblákat, vagy ez nem a Mónika - show volt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.