Felemás érzéseket váltott ki a felhasználók körében Deutsch Tamás ma reggel közzétett fotója a Facebookon. A képen látható "Ruszkik haza! " feliratot ugyanis a hozzászólók többsége meglehetősen ironikusan fogadta, utalva a magyar kormány Oroszországgal folytatott jelenlegi politikájára, és a leendő Paks II. beruházásra. Az 1956-os forradalomnak emléket állító bejegyzéshez többen megjegyezték, hogy az "oroszok hazaküldése" ma már nem aktuális és az üzenete kétértelmű. A kommentelők között kisebbfajta vita is kialakult. Sokan keltek ugyanis a fideszes EP-képviselő védelmére, jelezvén, akkor az egy másik helyzet volt. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jah, és az Orbán zavarta gaza a ruszkikat !
A tévedések elkerülése végett : Németh Miklós leszámol azzal a mítosszal, hogy Orbán Viktor bármit kockáztatott volna, amikor hazaküldte az oroszokat Nagy Imre és mártírtársainak újratemetésén. Ő már előtte hónapokkal megegyezett Mihail Gorbacsov szovjet pártfőtitkárral a csapatok kivonulásáról. Az egykori miniszterelnök a Figyelőnek megerősíti mindazt, amit nyáron, a Határnyitás '89 című beszélgetésen mondott.
Már márciusban eldőlt
gy azt is, hogy 25 éve, június 16-ára már eldőlt a szovjet csapatok kivonása, arról 1989 márciusában megegyezett Mihail Gorbacsovval, aki a lelkére kötötte, hogy erről ne beszéljen senkinek, „mert azzal romlottak volna a tárgyalási pozíciói az amerikaiakkal”. Ezt tiszteletben tartotta, még a PB-jelentésében sem utalt rá. Ha rohant volna bejelenteni, hogy megállapodott a szovjet csapatkivonásról „és a váltig tagadott, Tótvázsony környékére telepített, ráadásul Velencére is irányzott atomtöltetek eltávolításáról”, ő lett volna a világ legnépszerűbb politikusa! De nem akart fejjel a falnak rohanni, előbb figyelni akarta s tesztelni az oroszok megbízhatóságát. Amikor látta, hogy áprilisban jelképesen tényleg távozik egy dandár, kezdett megnyugodni.
www.hir24.hu/belfold/2014/10/22/nem-orban-kuldte-haza-25-eve-az-oroszokat/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@Vizual: Nincsen képzés? Nincsen szakmunkás? Ezt a marhaságot honnan veszed? Ezek szerint a több százezer munkanélküli egyben szakképzetlen parasztgyerek? A közmunka megalázó? Persze adhatnának nekik alanyi jogon ingyenkenyeret a semmiért. Mert nekünk olyan jól megy.
Ki akar menni a Tesco? HURRÁ! Mert volt élet (kiskereskedelem) a Tesco előtt is!! Nem is akármilyen! Több százezer kiskereskedő volt országszerte, akiknél ugyanúgy meg lehetett kapni mindent, sőt még jobb kiszolgálással, jobb minőséget. S közben több családot tartott el és főleg többet adóztak, grátisz a haszon is magyar kézben maradt. Egyetlen hátránya volt, hogy nem kaptál meg mindent egy helyen! Most meg bemész a Tescoba, megveszel egy csomó szart, amire nincs is szükséged. Ha nem találsz valamit, ember nincs, aki segítene. A különböző osztályokon jó ha egy eladó van, de az sem ért ahhoz, amit árul! Én félévente ha egyszer megyek a Tesco-ba, mert már meguntam, hogy szinte minden szart árulnak. Szívesen idetenném a képeket, amiket ott vásároltam, aztán vittem vissza. Legutóbb fánkokkal jártam így (10 db töltetlen) aminek mind a 10 db esetében NYERS volt a belseje. De vettem sajtot, ami másnapra! megpenészesedett, desszertet, ami kibontás után olyan volt, mint a beton! Friss csirkemájat, ami büdös volt, minőségi kenőmájast, ami felvágás után plötty volt (hetekig leveleztem a gyártóval, aki megmagyarázta, hogy kénytelenek voltak a rendelés miatt változtatni a minőségen!), olajozó kannát, amiből nem jött ki az olaj, finomsót, ami belül darabos volt, és még sorolhatnám. Arról nem is beszélve,hogy az akcióik is számtalanszor átverések! Az akciós polcra drágább terméket pakolnak ki, gyanútlanul megvettem, aztán fizetés után mikor reklamáltam, még nekik állt feljebb. Több alkalommal órákat kellett várni, mire jött egy olyan eladó, akinek volt némi fogalma a termékről. De egyetlen alkalommal sem találkoztam vezetővel, hiába próbáltam előhivatni! Hát igen, már nekik is szarul megy, pár éve be akartam menni egy...
coni
@rugacs: Valamiért a Tesconak jobban megy mint a CBA-nak. Gondolom azért mert ugyanazt a fánkot árulják csak olcsóbban.

A közmunkások tovább képzés nélkül semmilyen munkakör betöltésére nem lesznek alkalmasak a 21. században. Havi 150E Forintba kerülnek (47E-t kapnak kézhez).
12x150E-ből egy év alatt alkalmassá lehetne tenni őket kvalifikáltabb munkára mint az utcaseprés, mert annyi utca a világon nincs ahány képzetlen ember nálunk van.
DR Eric CARTMEN
Tompikának nem szólt senki, hogy most már a "DRÁGA OROSZ TESTVÉREINK"-megszólítás dívik??
coni
@DR Eric CARTMEN: Majd megtanulja amikor szembejön vele a nagy medve. Nem lesz "ki a f@sz ez" abban biztos vagyok. (ha ilyen diplomatikusan alakítjuk a külpolitikánkat gyorsan Moszkvában találja magát).
Gyuri Géderről
Jobban örültem volna annak, ha személyesen, Szibériába mondja meg az oroszoknak amit akar. Talán még élvezhetné is a vendég szeretetüket néhány évig, a mi örömünkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.