A civil alap ügyében tett egyoldalú lépéseivel Magyarország megsértette a Norvégiával kötött megállapodásait, aggódunk a civil társadalom függetlensége miatt Magyarországon – jelentette ki lapunknak Ingvild Stub, a norvég külügyminisztérium államtitkára.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A lézer jani megsértődött mert tüntetni mertek ellene a Norvég alap pénzén, és ezért ez a nagy hajcihő! Ez egy sértett balfácán személyes lejárató hadjárata! Ehhez a hírhez egy hozzászólói gyöngyszem a facséról: "Sándor Szabó Erik Kovács ha te az én országomban egy idegen vagy, akkor el kell fogadnod az én törvényeimet és alkalmazkodnod kell hozzájuk, és már bocsi, de a jó k. anyád ellen uszíts. Lássunk tisztán: itt még véletlenül sem holmi pénzosztásról van szó, de még csak nem is a civilekről; itt bomlasztásról, államellenes cselekményekről és egy független ország belügyeinek manipulálásáról van szó. Manapság, amikor már nem királyok, hanem választott parlamentek és kormányok vannak, a politikát a választópolgárokon keresztül lehet manipulálni. Normális társadalmakban az államrend megbontását célzó külső intervenciókat az emberek elítélik, az állam pedig fellép ellenük. Soros György és norvég "alattvalói" tehát bocs, de vigyék máshová a pénzüket, itt ne akarjanak felforgatni "...
coni
Jó lenne ha a magyar diplomácia rádöbbenne, hogy az USA, Norvégia és a többi ország szájából a csalódott szónak súlya van, nem csak hangulata.
tivoli
@joopapa: ma, 13:48
Nekem tetszik ez a szösszenet, mert teljesen igaza van.
joopapa
@tivoli: Ja főleg az anyázással :-((((
joopapa
@tivoli: Erre gondoltam: "de a jó k. anyád ellen uszíts!" De akkor el se olvastad! Akkor miben van igaza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.