Az internetadó bevezetése elleni tiltakozásra szólított fel vasárnap délután a Twitteren Neelie Kroes, az Európai Bizottság digitális területért felelős alelnöke.

A liberális holland politikus a Twitteren arra hívta fel mikroblogjának követőit, hogy támogassák azokat, akiket felháborít a magyarországi internetadó terve, és utcára vonulnak Budapesten, vagy csatlakozzanak hozzájuk.

Neelie Kroes korábban több üzenetben tiltakozott az internetes adatforgalom megadóztatásának terve ellen. A Financial Timesnak adott nyilatkozatában a héten arra az álláspontra helyezkedett, hogy az internetes adatforgalom egyoldalú megadóztatása "nem okos ötlet"; növelné a fogyasztók által fizetendő díjakat és visszafogná a gazdaságot.

Csütörtökön két Twitter-üzenetben is foglalkozott a kormány adótervével. Az elsőben szégyennek nevezte a javaslatot, s világossá tette, hogy nem támogatja, a következőben pedig "rossz iránynak" nevezte a kezdeményezést.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
És ez a hölgy kifizeti az ország adósságát, mert akkor jogosan hívhat tüntetésre bárkit, addig foglalkozzon a Hollandiai antiszemitizmussal,mely az egyik legnagyobb Európában, s még hozzá teheti az ottani drogozás mértékét is.
simmering73
@spu00: Láttom benned is lüttyen a dizájner drogból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.